Košarica
0,00 €

Kivi encimi KiwiZyme Viridian, 30 kapsul

Na zalogi

V kombinaciji z izvlečkom notranjih listov Aloe vere in FOS prebiotikov

  • Pomaga urejati prebavo in pomaga pri leni prebavi oz. zaprtju.
  • Zagotovljena visoka vsebnost encima aktinidina, ki pomaga pri razgradnji hrane.
  • Iz sadežev, trajnostno pridelanih na Novi Zelandij.
  • Ob zaprtju je priporočljivo tudi uživanje magnezija.

Samo 100 % aktivne sestavine, ki so jih oblikovali strokovnjaki za prehrano.

27,95 

Na zalogi

Opis

Kivi encimi KiwiZyme Viridian

KiwiZyme DigestenTM zagotavlja unikaten izvleček kivija, pridelan na trajnosten način, ki ima zagotovljeno visoko vsebnost encima aktinidina. V kombinaciji z izvlečkom notranjih listov Aloe vere in FOS prebiotikov (probiotiki iz fruktoligosaharidov). Pomaga urejati prebavo in pomaga pri leni prebavi oz. zaprtju.

Digesten® kivi je pridobljen iz sadežev, trajnostno pridelanih na Novi Zelandiji, kjer rastni pogoji izboljšujejo prehransko kakovost sadežev, in je pridobljen s postopkom, ki ne vsebuje kemikalij, agresivnih topil in barvil ter je okolju prijazen in zmanjšuje količino odpadkov. Digesten® kivi vsebuje sadno meso in zagotavlja visoko vsebnost encima aktinidina. KiwiZyme vsebuje tudi aloe vero in prebiotične fruktooligosaharide.

Kivijevi encimi so primerni v primeru dolgotrajnejšega zaprtja oz. ko je odvajanje redko – tudi na manj kot 2 dni. Primeren je tudi za tiste, ki si pomagajo celo z odvajali, v tem primeru imajo encimi iz kivija odlične učinke prav na leno prebavo.

Ob zaprtju vedno svetujemo tudi uživanje magnezija, saj naravno uravnava prebavo (eden od simptomov pomanjkanja magnezija v našem telesu je prav zaprtje).  Izredno pomembna je kvaliteta magnezija, saj razni mehurčkasti napitki in šumeče tablete niso primerni.

Sestavine:

Unikaten izvleček encimov kivija, izvlečka aloe vere in FOS prebiotikov.

* FOS = fruktoligosaharidi

Viridian čistost:

100 % aktivne sestavine, ki so jih oblikovali strokovnjaki za prehrano. 100% veganski izdelek. Ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. 100% aktivne sestavine. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.

Deklaracija:

Morda vam bo prav tako všeč…