Košarica
0,00 €

D-Riboza z magnezijem Viridian, 180 g

Na zalogi

Za naraven dvig energije, ko jo nabolj potrebujete

  • D-riboza za pomoč pri proizvodnji ATP – celične energije: glavne oblike energije, ki se uporablja v telesu.
  • Vsebuje še 250 mg magnezija, ki prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, podpira ravnovesje elektrolitov, živčni sistem …
  • Za vse, ki ste utrujeni, izčrpani, imate težave z anksioznostjo in nemirom, pa vseeno pijete kavo.
  • Koristen tudi za vse, ki ste v povečanem stresu, saj telo v stresu porablja večje količine magnezija.

35,95 

Na zalogi

Opis

D-Riboza (Qi-Riboza) z magnezijem Viridian

Prehransko dopolnilo za dvig energije z ribozo, magnezijem, acetil-l-karnitinim in jabolčno kislino. Za vse, ki potrebujete nekaj za dvig energije.

Qi v kitajski medicini pomeni energija in Viridian je naredil res odličen izdelek, ki nam v trenutku dvigne energijo, obenem pa je za telo še zelo, zelo koristen. Sploh je odličen za vse, ki ste utrujeni, izčrpani, imate težave z anksioznostjo in nemirom, pa vseeno pijete kavo.

Izdelek vsebuje še 250 mg magnezija, pomembnega minerala, ki prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, podpira ravnovesje elektrolitov, živčni sistem, normalno delovanje mišic, normalno psihološko delovanje ter ohranjanje normalnih kosti in zob.

To dopolnilo je na voljo v priročnem topnem prahu, zato ga zlahka zmešate z vodo ali v svoj najljubši sok ali smoothie.

Kaj je Viridian Qi-riboza?

Gre za mešanico magnezija s kofaktorji, ki jih uporabljajo mitohondriji v celicah za proizvodnjo energije.

Vsebuje zelo koristen odmerek riboze (2500 mg) ter 250 mg magnezijevega citrata (odlična oblika in zelo dobra količina) in kar 625 mg actil-l-karnitina ter 210 mg jabolčne kisline, ki se skupaj tvorijo dobrodošel celični energetski spodbujevalec.

Sestavine v Qi-Ribozi so oblikovane za pomoč pri proizvodnji ATP (adenozin trifosfata) celične energije – glavne oblike energije, ki se uporablja v telesu. Zato je razumljivo, da je taka podpora lahko koristna tudi za vse z utrujenostjo in kronično utrujenostjo, izčrpanostjo ter tudi kot pomoč pri okrevanju po bolezni ali za splošno podporo telesu.

Napitek je zelo koristen tudi za vse, ki ste v povečanem stresu, saj telo v stresu porablja večje količine magnezija.

Če posegate po kavi zaradi utrujenosti in ker brez nje ne morete preživeti dan, zamenjajte kavo s Qi-Ribozo; telo bo dobilo nujno potreben magnezij in kofaktorje, da proizvede energijo. Na ta način boste telesu dodali energijo, ne pa živeli na sposojeni energiji kave, ki bo črpala ledvično energijo.

Kombinacija magnezija in kofaktorjev z ribozo in jabočno kislino zelo pomaga tudi pri regeneraciji mišic.

Qi-Riboza izjemno (hitro) pomaga ublažiti tudi glavobol. To je razumljivo, če vemo, da je vsak glavobol tudi posledica pomanjkanja magnezija.

S Qi-Ribozo magnezij izjemno hitro vstopi v celice, zato tako hitro pomaga tudi pri umirjanju glavobolov.

Uporaba:

Qi-Riboza se nahaja v obliki prahu in je narejena le iz 4 aktivnih sestavin. Ne vsebuje nobenih polnil, gostil, sladil itd., le čiste, aktivne sestavine. Prah enostavno stresemo v vodo, sok ali smuti in spijemo ali posujemo po žitaricah in pojemo. Nima pretiranega okusa, zato se ga brez težav spije tudi samo z vodo. Qi-Ribozo spijte zjutraj ali popoldne, če/ko vam pade energija. Presenečni boste nad efektom.

Deklaracija:

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “D-Riboza z magnezijem Viridian, 180 g”

Morda vam bo prav tako všeč…