Košarica
0,00 €

NOW Gluten digest, encimi za prebavo glutena, 60 kapsul

Na zalogi

Za spodbudo prebave različnih beljakovin – GLUTENA v žitaricah: za bolj sproščeno in prijetno uživanje hrane.

Kombinacija encimov BioCore® DPP IV z razširjenim spektrom delovanja.
Edinstven encim, ki razgrajuje posebne prolinske vezi, ki se nahajajo v glutenskih beljakovinah žitaric.
Izdelek vsebuje tudi druge encime (proteaze in amilaze) za razgradnjo ogljikovih hidratov, ki se običajno nahajajo v teh živilih.
Dobre proizvodne prakse (GMP) za spodbujanje dosledne in visoko ponovljive kakovosti in varnosti izdelkov.
Veganska/vegetarijanska formula.

27,90 

Na zalogi

Količinski popust:
Polna cena 1-2 izdelka27,90 € / kos
-5% 3-4 izdelki26,51 € / kos
-10% 5 ali več25,11 € / kos

Opis

NOW Gluten digest, encimi za prebavo glutena, 60 kapsul

Komu je izdelek Gluten Digest namenjen?

Izdelek vsebuje kombinacijo encimov BioCore® DPP IV, ki imajo razširjen spekter delovanja in spodbujajo prebavo različnih beljakovin v žitaricah. Spodbuja prebavo in pripomore k bolj sproščenemu in prijetnemu uživanju hrane.

Kaj je DPP IV (dipeptidil peptidaza IV)?

BioCore ® DPP IV  je blagovna znamka National Enzyme Company z več kot 80-letno tradicijo. Podjetje ima GMP proizvodnjo in dovršene biotehnološke postopke za proizvodnjo različnih biološko aktivnih encimov. DPP IV je edinstven encim. Ta razgrajuje posebne prolinske vezi, ki se nahajajo v glutenskih beljakovinah žitaric. Izdelek vsebuje tudi druge proteaze in amilaze za razgradnjo ogljikovih hidratov, ki se običajno nahajajo v teh živilih.

Gluten je rastlinska beljakovina, ki jo najdemo v žitih, in sicer v ječmenu, pšenici, rži, piri in kamutu. Bogat je s prolinskimi beljakovinami.

Uporaba: priporočen dnevni vnos je 1 kapsula na začetku vsakega obroka, ki lahko vsebuje gluten.

Sestavine: mešanica encimov BioCore® DPP IV (proteaza (iz Aspergillus oryzae), proteaza (iz Aspergillus oryzae), proteaza (iz Aspergillus melieus), amilaza (iz Aspergillus oryzae), proteaza (iz Aspergillus oryzae), glukoamilaza (iz Aspergillus niger), kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), riževi otrobi, srednjeverižni trigliceridi.

Naravno brez glutena. Ni proizvedeno iz pšenice, soje, mleka, jajc, rib ali lupinarjev. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Samo za odrasle. V primeru celiakije uporabljajte le pod nadzorom zdravnika. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila ali imajo zdravstvene težave (vključno z boleznimi ledvic), naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom.

Sestava: 1 kapsula
Mešanica prebavnih encimov BioCore® DPP IV 274 mg
Amilaza  (iz Aspergillus oryzae) 12,000 DU
Proteaza (iz Aspergillus oryzae) 30,000 HUT
Proteaza (iz Aspergillus oryzae) 500 DPP-IV
Proteaza (iz Aspergillus melieus) 8.5 AP
Glukoamilaza (iz Aspergillus niger) 20 AGU
Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Veganska/vegetarijanska formula.

Dobre proizvodne prakse (Good Manufacturing Practices – GMP) zagotavljajo skladnost s sanitarnimi zahtevami, obdelavo, dokumentacijo in testnimi zahtevami, ki so zasnovane za spodbujanje dosledne in visoko ponovljive kakovosti in varnosti izdelkov.

Namen UL® Nacionalnega programa certificiranja blagovnih znamk (NBCP) je oceniti, v kolikšni meri je organizacija v skladu z veljavnimi predpisi in standardi glede izdelkov, ki se izdelujejo.

Non-GMO NOW® izdelki so bili skrbno pregledani, da ne vsebujejo gensko spremenjenih organimov (Genetically Modified Organisms – GMO).

Neto količina: 60 kapsul (zadostuje za 60 dni).

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “NOW Gluten digest, encimi za prebavo glutena, 60 kapsul”

Morda vam bo prav tako všeč…