Vse najboljše Sunwarrior! Za 13 let delovanja znamke Sunwarrior v Sloveniji vam podarjamo 13% popust s kodo 13LET na vse Sunwarrior izdelke. Akcija traja od 29. 5. do vključno 18. 6. 2024.

Košarica
0,00 €

Vse najboljše Sunwarrior! Za 13 let delovanja znamke Sunwarrior v Sloveniji vam podarjamo 13% popust s kodo 13LET na vse Sunwarrior izdelke. Akcija traja od 29. 5. do vključno 18. 6. 2024.

Načini plačila

Spletna trgovina Nutriholis.si omogoča naslednje načine plačila:

1.Z gotovino ob prevzemu preko dostavne službe GLS ali Pošta Slovenije (denar izročite delavcu dostavne službe).

2.Po predračunu oz. preko položnice – UPN naloga na račun podjetja. Ko kupec opravi naročilo, prejme elektronsko sporočilo s povzetkom naročila in podatki za plačilo. Obvestilo o naročilu vsebuje tudi UPN nalog, ki je (avtomatsko) izpolnjen z vašimi in našimi podatki.  Kupec nato izvrši plačilo (preko e-banke, na pošti ali banki), mi pa mu pošljemo pošiljko takoj, ko je plačilo vidno na našem računu.

Podrobnosti o našem računu: Pozitivna sprememba d.o.o., Šenčurska pot 29, 4208 Šenčur, IBAN: SI56 6100 0001 5148 061 odprt pri Delavski hranilnici d.d. (BIC SWIFT BIC: HDELSI22).

3. S Paypalom na račun podjetja.

4. S plačilno, debetno ali kreditno kartico (Visa, Mastercard, American Express, Discover, JCB in Diner’s Club).

5. Osebni prevzem v PE NutriHolis, Zaloška c.167, LJ

Stroški pakiranja in dostave znotraj Slovenije

Stroški pakiranja in dostave pri na nakupu nad 45,00 € so brezplačni. Prav tako je brezplačen osebni prevzem naročila v PE NutriHolis, Zaloška c.167, LJ 

V primeru plačila preko spleta (UPN, PayPal, plačilna kartica) in nakupa do 45,00€ + ddv  je cena stroškov pošiljanja in dostave 4,40 €.

V primeru plačila z gotovino ob prevzemu preko dostavne službe se obračuna strošek dodatne storitve v višini 0,5 €, kar pomeni da so skupni stroški dostave 4,90 € ,

Rok dobave izdelkov in načini dostave

Spletna trgovina Nutriholis.si bo po prejemu plačila na TRR podjetja naročene izdelke odposlala v roku 24ur, razen če je priliv plačila na poslovnem računu razviden v petek po 10:00 uri – v tem primeru bo pošiljka odposlana v ponedeljek.

Izdelke, naročene v spletni trgovini Nutriholis.si dostavlja Pošta Slovenije dostavna služba  in , v določenih primerih, tudi GLS.  Ob dela prostih dneh ter vikendih dostavna služba ne dostavlja. Ob oddaji naročila navedite svojo telefonsko številko, da vas bo kurir omenjene dostavne službe lahko kontaktiral in obvestil o dostavi paketa.