Košarica
0,00 €

100% naravne Manuka pastile iz medu z ingverjem in ameriškim slamnikom

Razprodano, kmalu na zalogi.

Ingver je v naši prehrani prisoten tako dolgo kot med. S kombinacijo Wedderspoon Manuka medu, ingverja in ameriškega slamnika dobimo najboljše pastile za dolge zimske mesece.

100% NARAVNO – Naravni Wedderspoon pastile oz. medeni bonboni so: brez glutena, brez mleka, brez oreškov, brez gensko spremenjenih organizmov in ne vsebujejo sulfitov, umetnih barvil, arom, konzervansov ali trans maščob.

Wedderspoon uporablja lasten postopek za zaščito celovitosti medu, ki med ohranja surov in nepasteriziran, tako kot ga je narava ustvarila za uživanje.

  • SUROV!! (raw) – VSEBUJE NARAVNO PRISOTEN ČEBELJI CVETNI PRAH, PROPOLIS IN ŽIVI ENCIMI
  • BREZ GENSKO SPREMENJENIH ORGANIZMOV (BREZ GSO)

11,90 

Razprodano, kmalu na zalogi.

Opis

Ingver je v naši prehrani prisoten tako dolgo kot med. S kombinacijo Manuka medu, ingverja in ameriškega slamnika dobimo najboljše pastile za dolge zimske mesece. V ličnem paketu (primeren tudi za darilo) je 20 mednih bonbonov oz. medenih pastil, ki so pakirane posamično. Pastile se v ustih nežno in počasi raztapljajo, tako da v celoti navlažijo grlo in ga prekrijejo z zaščitnim filmom.

Klasičen, preizkušen in resničen recept iz 1950, ki se še danes uporablja za oblikovanje zdravih ter okusnih Wedderspoon pastil iz preprostih, naravnih in avtentičnih sestavin.

Naravni Wedderspoon bonboni iz medu oz. pastile so:

  • brez glutena
  • brez mleka
  • brez oreškov, pšenice, ječmena
  • brez soje
  • brez gensko spremenjenih organizmov
  • ne vsebujejo sulfitov, umetnih barvil, arom, konzervansov ali trans maščob.

Verjamemo, da bi morali vsi uživati v vrhunski kakovosti naravnih pastil.

Wedderspoon Manuka medene pastile so kot nalašč za potovanja –  brez »pocastih« medenih lončkov, in pakiranjem, ki zajema pravila o letalski prehrani glede omejitev tekočih snovi. Vsaka škatla vsebuje 20 pastil, ki so pakirani posamično.

Manuka med – dragulj iz Nove Zelandije

Manuka grm raste v nedotaknjenih in oddaljenih območjih Nove Zelandije. Ta poseben grm je v sorodu s čajevcem in njegovi cvetovi cvetijo le 6 tednov v letu. Čebele se hranijo z Manuka cvetovi in proizvajajo Manuka med, ki je najslajše super živilo narave.

Pravi Manuka med izvira iz Nove Zelandije. Maori, domorodno ljudstvo Nove Zelandije, so prvi odkrili posebne lastnosti Manuke. Wedderspoon uporablja KFactor™ novozelandski sistem za ocenjevanje in preverjanje kakovosti Manuke. Uživajte v žlici Wedderspoon Manuka medu. Najboljša, pristna, surova, brez GMO certificirana Manuka iz Nove Zelandije.

Wedderspoon Manuka med je surov, brez gensko spremenjenih organizmov, nepasteriziran in vsebuje naravno prisoten čebelji cvetni prah, žive encime in propolis. Med našim lastniškim postopkom se med nežno segreje na temperaturo, podobno notranjosti delovnega čebelnjaka. Nikoli se ne segreje nad 42 °C, kar zagotavlja, da encimi, antioksidanti, vitamini, minerali in druge aktivne učinkovine ostanejo nespremenjene in se ohranijo tudi v postopku pakiranja.

Wedderspoon Manuka med je surov od panja do kozarca, točno tak kot ga je ustvarila narava.

Sestavine: trstni sladkor, Manuka med  (16%), sirup iz rjavega riža, ingver (0,6%), ameriški slamnik (0,04%)

Povprečna hranilna vrednost na 100g:
energijska vrednost 1665 kJ / 398 kcal
maščobe 0 g -od tega nasičene maščobe 0 g
ogljikovi  hidrati 98,3 g -od tega sladkor 93,7 g
beljakovine 0 g

Proizvajalec in poreklo:  Nova Zelandija
Neto količina: 120 g (20 pastil, pakiranih posamično)

Distributer (za SLO)Pozitivna sprememba d.o.o., Šenčurska pot 29, 4208 Šenčur
Kontakt: 069 69 72 36, [email protected]