Košarica
0,00 €

Kissa Matcha Fokus – 100% japonski zeleni čaj v prahu (eko)

Razprodano, kmalu na zalogi.

Kissa MATCHA FOKUS – 100% japonski ekološki  ZELENI ČAJ V PRAHU  je visoko kakovostna matcha, primerna za prave japonske obrede.

Pri matchi Focus lahko občutite umami okus. Ima visoke vrednosti kofeina in malo nižje vsebnosti antioksidantov kot matcha Basic in Beauty.

Matcha vas bo sprostila in pomirila, hkrati pa ohranjala vašo pozornost. Tako je idealna za pitje pred sestanki, učenjem, vadbo joge in takrat, ko se želite skoncentrirati.

21,95 

Razprodano, kmalu na zalogi.

Opis

Kissa MATCHA FOKUS – 100% japonski ekološki  ZELENI ČAJ V PRAHU  je visoko kakovostna matcha, primerna za prave japonske obrede.  Pri matchi Focus lahko občutite umami okus. Ima visoke vrednosti kofeina in malo nižje vsebnosti antioksidantov kot matcha Basic in Beauty. Idealna je za aktivnosti, ki zahtevajo veliko koncentracije: učenje, joga, sestanki.

Matcha (mača) je vrsta v prah zmletega japonskega zelenega čaja. Matchine liste ročno obirajo in sušijo več tednov. Pridelava matche je zahtevnejša od pridelave običajnih čajev. Pred obiranjem jih zaščitijo pred soncem, zato listi matche postanejo še temnejše barve, količina klorofila pa se poveča.

Matcha vas bo sprostila in pomirila, hkrati pa ohranjala vašo pozornost. Tako je idealna za pitje pred sestanki, učenjem, vadbo joge in takrat, ko se želite skoncentrirati.

Uporaba:

Uporabite bambusovo mešalno metlico in zmešajte polovico čajne žličke Kissa Matcha Fokus prahu z 80 ml vroče vode, temperatura vode ne sme presegati 80° C. Iz matche lahko poleg čaja pripravite več različnih napitkov in sladic: sladoled, torte, palačinke, kolačke, pudinge.

Sestavine: 100% premium ekološka japonska matcha

Neto količina: 30 g

Poreklo: Japonska

Distribucijo ekoloških proizvodov kontrolira: SI-EKO-002.

Dobavitelj: Center Moje Zdravje d.o.o., Cesta v Kostanj 6, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kissa Matcha Fokus – 100% japonski zeleni čaj v prahu (eko)”