Košarica
0,00 €

Natural Earth Mačji krempelj, 100 g

Na zalogi

Natural Earth MAČJI KREMPELJ  vsebuje 100% mačji krempelj v prahu brez dodatkov.

Drugo ime za mačji krempelj je Cat’s Claw (angleško) oziroma Una de gato (špansko). Gre za ovijalko iz džungle amazonskega porečja, ki je svoje ime dobila po trnih, ki spominjajo na mačje kremplje.

Južnoameriški Indijanci so mačji krempelj dolga stoletja uporabljali v svoji tradicionalni medicini.

15,95 

Na zalogi

Količinski popust:
Polna cena 1-2 izdelka15,95 € / kos
-5% 3-4 izdelki15,15 € / kos
-10% 5 ali več14,36 € / kos

Opis

Prepis iz deklaracije:

MAČJI KREMPELJ
Una de gato

Prehransko dopolnilo
Neto količina: 100 g

Sestavine: Mačji krempelj v prahu brez dodatkov

Mačji krempelj, špansko Una de gato (Uncaria tomentosa) je ovijalka iz džungle amazonskega porečja, ki je svoje ime dobila po trnih, ki spominjajo na mačje kremplje. Zraste do višine 30 m. Za uživanje se zmelje notranji del njene skorje.

Južnoameriški Indijanci mačji krempelj uživajo že dolga stoletja. Varovali so ga kot veliko skrivnost in njegov izvoz iz Peruja je bil zaradi njegove zaščite do leta 1989 prepovedan. Pripomore k zdravemu imunskemu sistemu.

Ker lahko dviguje imunsko odpornost, se uživanje ne priporoča ljudem s presajenimi organi, bolnikom z okvaro ledvic, kot tudi ne nosečnicam.

Priporočena dnevna količina: 1 žlička (2 g).  Zmešajte s tekočino po lastnem okusu. Lahko dodate sok, med ali drugo sladilo, da omilite grenak okus.

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjevati v suhem in hladnem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Država porekla: Brazilija

Distribucija: ETERNIS, Vesna Černe s.p., Reboljeva 11, SI-1000 Ljubljana.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Natural Earth Mačji krempelj, 100 g”