Košarica
0,00 €

Proteinska tablica s pomarančo, indijskimi oreščki in čokolado Pulsin, 50 g

Razprodano, kmalu na zalogi.

Proteinska tablica s pomarančo, indijskimi oreščki in čokolado Pulsin vsebuje optimalno mešanico grahovih in riževih beljakovin, da zagotovi vse potrebne esencialne aminokisline ter predstavlja popolno beljakovinsko podporo pred in po treningu.

Izdelana je s prvovrstnim oljem pomaranče in čokoladnimi koščki brez mlečnin ter naravno slajena z zobem prijaznim ksilitolom (naravno prisotno sladilo, ki ga najdemo v številnih sadežih in zelenjavi, poznan je tudi kot brezovo sladilo).

Vsebnost beljakovin in vlaknin v tej slastni proteinski tablici poskrbi, da si dlje časa sit in ti pomaga obdržati nivo energije tudi med enim in drugim obrokom v dnevu ali, ko si na poti.

2,20 

Razprodano, kmalu na zalogi.

Opis

Proteinska tablica s pomarančo, indijskimi oreščki in čokolado Pulsin vsebuje optimalno mešanico grahovih in riževih beljakovin, da zagotovi vse potrebne esencialne aminokisline ter predstavlja popolno beljakovinsko podporo pred in po treningu.

Izdelana je s prvovrstnim oljem pomaranče in čokoladnimi koščki brez mlečnin ter naravno slajena z zobem prijaznim ksilitolom (naravno prisotno sladilo, ki ga najdemo v številnih sadežih in zelenjavi, poznan je tudi kot brezovo sladilo). Vsebnost beljakovin in vlaknin v tej slastni proteinski tablici poskrbi, da si dlje časa sit in ti pomaga obdržati nivo energije tudi med enim in drugim obrokom v dnevu ali, ko si na poti.

Celotna paleta proteinskih tablic Pulsin je v celoti rastlinska in narejena iz premium naravnih sestavin, izbranih za maksimalne prehranske koristi in odličnega okusa, poleg tega uporabijo le hladno stiskanje, da zagotovijo optimalne hranilne vrednosti.

Sestava:

Indijski oreščki (18%), slad rjavega riža, riževi proteini, grahovi proteini, čokoladni koščki (kakavova masa, ksilitol, kakavovo maslo, sončnični lecitin) (10%), sladilo (ksilitol), vlaknine cikorije, kakavovo maslo, maslo indijskih oreščkov (5%), kakav v prahu, konentrirani grozdni sok, rižev škrob, olje pomaranče (0,25%), ekstrakt zelenega čaja, morska sol.

Vsebuje oreščke.

Hraniti v suhem in hladnem prostoru. Lahko vsebuje sledove oreščkov.

Hranilne vrednosti – Proteinska tablica s pomarančo, indijskimi oreščki in čokolado Pulsin:

Na ploščica (50 g) Na 100g
Energijska vrednost 939kJ
224kcal
1878kJ
449kcal
Maščobe
od tega nasičene maščobe
11.6g
4.5g
23.2g
9.1g
Ogljikovi hidrati
od tega sladkorji
15.5g
6.2g
30.9g
12.4g
Prehranske vlaknine 4.5g 9g
Beljakovine
12.3g 24.6g
Sol 0.21g 0.42g

Neto teža: 50 g

Proizvajalec: Pulsin Ltd, Unit 16 Brunel Court Waterwells Business Park, Quedgeley, Gloucester GL2 2AL

Distributer: Orix d.o.o., Vodnikova c. 40, 1000 Ljubljana