Košarica
0,00 €

Reabilar – dihidrokvercetin (taksifolin), 30 kapsul

Na zalogi

Reabilar – dihidrokvercetin (taksifolin) je flavonoid z izjemno antioksidativno močjo, ki ga pridobivajo iz lubja sibirskega macesna.

Dihidrokvercetin je en najmočnejših naravnih polifenolov. En gram vsebuje 64.000 ORAC enot, kar je več, kot vitamin C, vitamin E in drugi antioksidanti.

1 kapsula vsebuje 100 mg 98% dihidrokvercetina in najmanj 6.400 ORAC enot oz. optimalni dnevni odmerek.

39,60 

Na zalogi

Količinski popust:
Polna cena 1-2 izdelka39,60 € / kos
-5% 3-4 izdelki37,62 € / kos
-10% 5 ali več35,64 € / kos

Opis

Reabilar

Reabilar - dihidrokvercetin (taksifolin) je flavonoid z izjemno antioksidativno močjo, ki ga pridobivajo iz lubja sibirskega macesna.

Dihidrokvercetin je en najmočnejših naravnih polifenolov. En gram vsebuje 64.000 ORAC enot, kar je več, kot vitamin C, vitamin E in drugi antioksidanti.

Antioksidati ščitijo celice, mobilizirajo zaščitno moč organizma – izboljšujejo imunski sistem, čistijo telo od zunanjih toksičnih vplivov in spodbujajo proces regeneracije poškodovanih tkiv po poškodbah ali hudih boleznih, upočasnjujejo proces staranja …

En gram taksifolina vsebuje tudi več kot 64.000 enot ORAC*, daleč pod njim so vitamin C, vitamin E in drugimi antioksidanti.

* ORAC (Oxygen Radical Absorbtion Capacity) je merilo sposobnosti absorpcije kisikovih radikalov in nam sporoča moč antioksidanta.

Je netoksičen in nemutagen.

Ena 100 mg kapsula z vsebnostjo 98% čistega taksifolina vsebuje min. 6.400 ORAC enot oz. optimalni dnevni odmerek.

sibirski macesen

Način uporabe in  priporočeni odmerek: odrasli – enkrat na dan, v času kosila ali večerje. Trajanje uporabe: 1 mesec. Če je potrebno, se lahko uporaba tega izdelka ponovi 3-krat na leto. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Pakiranje: 3 g/30 kapsul po 100mg

Vsebina ene kapsule: 100 mg 98% “Dihydroquercetin (Taxifolin)” (vsebnost dihidrokvrсetina 100 mg, min. 6400 enot po ORAC-u) brez dodatkov, želatinasta ovojnica kapsule.

Opozorilo: Reabilar je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Možna je individualna netoleranca na posamezne sestavine. Jemanje med nosečnostjo, dojenjem in pri otrocih, mlajših od 14 let: pred jemanjem se posvetujte z zdravstvenim delavcem.

Reabilar je biološko aktiven dodatek. Izdelek je popolnoma nestrupen. Priporoča se kot dodaten vir antioksidantov.

Proizvajalec: ООО «FLAVOMIX», 601291 Suzdal, Vladimirska regija, ulica Promišlenaja 953, RF

Morda vam bo prav tako všeč…