Košarica
0,00 €

S.P.F. pro-faktorji s SOD in astaksantinom Virdian, 30 kapsul

Na zalogi
Odličen dodatek k poletnemu režimu dopolnil
  • Štiri aktivne sestavine za najboljše učinke: astaksantin, superoksid dismutaza, naravni betakaroten in izvleček grozdnih pešk.
  • Vir antioksidantov, ki kožo ščitijo pred nastankom prostih radikalov: snovi, ki nastajajo tudi zaradi UV-sevanja in poškodujejo naše celice ter lahko vplivajo na nastanek določenih bolezni, pospešujejo staranje …
  • Ne nadomešča potrebe po uporabi ustrezne zaščite pred soncem.

Original price was: 23,95 €.Current price is: 23,94 €.

Na zalogi

Opis

Ta specializirana formulacija je odličen dodatek k poletnemu režimu dopolnil. Združuje štiri aktivne sestavine za najboljše učinke: astaksantin, superoksidno dismutazo, naravni betakaroten in izvleček grozdnih pešk.

Priporoča se, da vsi tisti, ki prebivamo na severni polobli začnemo z dodajanjem aprila in nadaljujejo do konca poletja. Ne nadomešča potrebe po uporabi ustrezne zaščite pred soncem.

Astaksantin je karotenoid, pridobljen iz sladkovodnih mikroalg (Haematococcus pluvialis), ki so jih gojili v neokrnjenih vodah Himalaje. Ker je astaksantin antioksidant, ki ga telo ne more proizvesti samo, ga je treba pridobiti s hrano ali z dodatkom.

Podobno velja za betakaroten v tem kompleksu, ki izvira iz alg Dunaliella Salina. Beta karoten je vrsta pigmenta, ki je naravno prisoten v rastlinah ter rumeno in rdeče-oranžno obarvanem sadju in zelenjavi. Naše telo beta karoten pretvori v vitamin A, ko ga potrebuje, kar zagotavlja varno raven tega hranila. Vitamin A prispeva k ohranjanju normalne kože in vida ter k normalnemu delovanju imunskega sistema.

Dodatek izvlečka grozdnih pečk (Vitis vinifera L.) je vir naravnih polifenolov in oligomernih proantocianidinov (OPC). Izvleček grozdnih pečk, standardiziran na 95 % OPC, je idealen vir koristnih bioflavonoidov, zato je to odlično vsestransko dopolnilo, ki ga lahko dodate v svojo poletno rutino.

Izdelek vsebuje 100 % aktivne sestavine, ki so jih oblikovali strokovnjaki za prehrano, brez umetnih polnil in škodljivih snovi. Pridobljeno v skladu s strogimi etičnimi merili podjetja Viridian, vključno s prepovedjo testiranja na živalih, gensko spremenjenih organizmov in palmovega olja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “S.P.F. pro-faktorji s SOD in astaksantinom Virdian, 30 kapsul”

Morda vam bo prav tako všeč…