Košarica
0,00 €

Sunwarrior ekološki kvasni kosmiči, 300 g

Razprodano, kmalu na zalogi.

Neaktivna oblika kvasa, ki je polna vitaminov, mineralov in hranilnih snovi, vašim jedem pa doda fantastičen element z oreščkastim in sirnim priokusom.

Bogati s folatom.
Dober vir niacina.
Dober vir prehranskih vlaknin in beljakovin.
Koristna izbira tudi za tiste, ki jih pestijo različne preobčutljivosti in alergije na hrano.
Odlična veganska alternativa siru.

19,97 

Razprodano, kmalu na zalogi.

Opis

Sunwarrior ekološki kvasni kosmiči | Sunwarrior Harvest Nutritional Yeast Flakes

Gre za neaktivno obliko kvasa, ki je polna vitaminov, mineralov in hranilnih snovi, vašim jedem pa doda fantastičen element z oreščkastim in sirnim priokusomodlična veganska alternativa siru, saj umami okus kvasnih kosmičev pričara tisto piko na i slanim jedem, ki ste jo mogoče pogrešali.

Kvasni kosmiči so bogati s folatom, so dober vir niacina, prehranskih vlaknin in beljakovin ter so zato koristna prehranska izbira za tiste, ki jih pestijo različne preobčutljivosti in alergije na hrano.

Vprašanje: Iz česa so narejeni kvasni kosmiči?

Kvasni kosmiči so posebej pridelani in predelani iz kvasovke Saccharomyces cerevisiae – te, ki jo zasledimo tudi v različnih pekovskih izdelkih in jo uporabljamo za domačo pripravo testa.

Vprašanje: Kakšnega okusa so kvasni kosmiči?

Kvasni kosmiči vašim jedem dodajo fantastičen element z oreščkastim in sirnim priokusomodlična veganska alternativa siru, saj umami okus kvasnih kosmičev pričara tisto piko na i slanim jedem, ki ste jo mogoče pogrešali. 

Vprašanje: Ali so kvasni kosmiči koristni za nas?

Seveda! Kvasni kosmiči vsebujejo vseh devet esencialnih aminokislin, so bogati z vitamini, minerali in prehranskimi vlakninami ter zato predstavljajo zdrav dodatek vaši prehrani.

Sestavine: 100% ekološki prehranski kvas – kvasni kosmiči (Saccharomyces cerevisiae). Alergeni: proizvedeno v obratu, kjer poteka tudi proizvodnja z arašidi in oreščki.

Uporaba: potresite jih po solatah, zelenjavi in rižu, popestrite pokovko in testenine, zgostite omake in obogatite juhe ter enolončnice – umami okus kvasnih kosmičev bo jedi res res dvignil na novo raven.

Deklaracija:

Shranjevanje: hraniti v suhem in hladnem prostoru v zaprti embalaži. Uporabno najmanj do datuma odtisnjenega na spodnjem delu embalaže.

Neto količina: 300 g (pakiranje zadostuje za 30 porcij)

Proizvajalec: Sunwarrior, 2250 N. Coral Canyon Blvd., Suite 100, Wahsington, Utah 84780 ZDA

Ekskluzivni zastopnik: Center Moje Zdravje d.o.o., Cesta v Kostanj 6, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sunwarrior ekološki kvasni kosmiči, 300 g”