Opis
Tapiokine kroglice so pridobljene iz korenike tropske rastline manioka (Manihot Esculenta). Uporabljajo se kot zgoščevalno sredstvo, pri pripravi pudingov in krem.
Ne vsebujejo glutena, zato so primerne za posameznike s celiakijo ali preobčutljivostjo na gluten.
Navodila za uporabo:
Kroglice namočite v vodi ali drugi tekočini za približno 5-10 minut, nato jih kuhajte na srednjem ognju. Po želji dodajte začimbe, kakav ali sadje. Ko se zgosti, odmaknite iz štedilnika in vlijte v skodelice.
Sestavine: tapiokin škrob
Certificirano brez glutena in vegansko.
Hranilne vrednosti na 100 g - Tapiokine kroglice:
Energijska vrednost kJ/kcal | 1450 kJ / 341kcal |
Maščobe | 0,2 g |
- od tega nasičene maščobe | 0 g |
Ogljikovi hidrati | 87,7 g |
- od tega sladkorji | 1,1 g |
Beljakovine | 0,2 g |
Sol | 0,06 g |
Neto teža: 1000 g
Shranjujte na suhem in hladnem mestu.
Poreklo: Tajska
Dobavitelj: KALČEK d. o. o., Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.