Košarica
0,00 €

Tiger’s kakavov napitek z okusom čokolade in datljev, 180 g

Na zalogi

Tiger’s kakavov napitek z okusom čokolade in datljev je okusna mešanica iz presnega kakava in datljev, iz katerega si lahko pripravite izvrsten čokoladni napitek, ki ga lahko pijete namesto jutranje kave, za sladko malico med delovnim časom ali kot topel napitek pred spanjem.

Pripravite ga lahko tudi svojim otrokom, saj ne vsebuje popolnoma nič dodanega sladkorja. Odličen je tudi kot dodatek kašam, kosmičem, v jogurtih, palačinkah, smutiju, domači čokoladi ali drugih sladicah.

V Tiger’s čokoladnem napitku sta združena dva bisera narave: presni ekološki kakav, ter presne in sušene mlete ekološke datlje.

4,95 

Na zalogi

Količinski popust:
Polna cena 1-2 izdelka4,95 € / kos
-5% 3-4 izdelki4,70 € / kos
-10% 5 ali več4,46 € / kos
Šifra: tigers-cokoEKO Kategorije: , , Brand:

Opis

Tiger's kakavov napitek z okusom čokolade in datljev je okusna mešanica iz presnega kakava in datljev, iz katerega si lahko pripravite izvrsten čokoladni napitek, ki ga lahko pijete namesto jutranje kave, za sladko malico med delovnim časom ali kot topel napitek pred spanjem.

Pripravite ga lahko tudi svojim otrokom, saj ne vsebuje popolnoma nič dodanega sladkorja. Odličen je tudi kot dodatek kašam, kosmičem, v jogurtih, palačinkah, smutiju, domači čokoladi ali drugih sladicah.

Tiger's kakav

V Tiger's čokoladnem napitku sta združena dva bisera narave: presni ekološki kakav, ter presne in sušene mlete ekološke datlje.

Zaradi naravne visoke vsebnosti mineralov bakra in mangana Tiger's čokoladni napitek prispeva k ohranjanju zdravih kosti, k delovanju živčnega sistema, ter ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Presni ekološki kakav v prahu je pridelan z mletjem kakavovih zrn pri nizkih temperaturah (do 42 stopinj), da se ohranijo hranilne lastnosti in vrhunski aromatičen okus pravega kakava.

Presni datlji so sušeni na soncu in mleti prav tako na nizkih temperaturah. Obe sestavini sta premium kvalitete, zato je mešanica res prvovrstnega okusa. Sladkoba datljev daje napitku karamelni okus.

Sestavine (deklaracija izdelka):

Tiger's kakavov napitek - deklaracija

Neto količina: 180 gramov

Rok uporabe: označen na embalaži

Distributer: Center Moje Zdravje d.o.o., Cesta v Kostanj 6, 1000 Ljubljana.

Pakira: Drobtinka d.o.o., Zabukovica 62, 3202 Griže

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tiger’s kakavov napitek z okusom čokolade in datljev, 180 g”