Košarica
0,00 €

Rak

Dr. D. Servan – Schreiber je mednarodno priznan nevroznanstvenik, psihiater, eden od ustanoviteljev organizacije Zdravniki brez meja in avtor svetovne knjižne uspešnice Anticancer ‒ A new way of life (Brez raka – Nov način življenja).

Dr. David Servan – Schreiber je eden redkih zdravnikov, ki je priznal, da lahko poleg konvencionalnih metod zdravljenja (kirurški posegi, kemoterapija, obsevanje, imunoterapija in kmalu tudi molekularna genetika) izkoristimo tudi naravno sposobnost našega telesa, da se brani pred rakavimi tumorji.

Obramba organizma je odvisna od moči imunskega sistema.

Schreiber pravi, da je najbolj pomembno, da spremenimo način prehranjevanja. Iz naših krožnikov moramo izločiti vse tisto, kar raka spodbuja, predvsem sladkor, belo moko in živalsko mast. Uživati moramo čim več hrane, ki vsebuje fitokemijske komponente, ki raka preprečujejo. Hkrati moramo odpravljati tudi psihične rane in težave, stimulirati imunološki sistem in vzpostaviti ravnotežje z okolico.

Dodaja, da se moramo, kolikor je le mogoče, izogibati umetnim aditivom (med katere spadajo tudi umetna sladila), pesticidom in uporabi mobitela. (Vir: http://www.dnevnik.si/nedeljski_dnevnik/aktualno/1042248963)

Za učinkovito, naravno in brezkalorično zamenjavo sladkorja lahko uporabite SugarSweet.

Dokazano je, da izvleček rastline stevije; kot je SunStevia; vsebujejo fitokemijske komponente, ki preprečuje razrast tumorja in rakavih celic. (Vir: http://www.bioline.org.br/pdf?pr08037)

Dokazano je, da izvleček rastline stevije; kot je SunStevia; dvigujejo odzivnost imunskega sistema in ga krepijo. (Vir: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18405890?ordinalpos=1&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_RVDocSum)

Uncategorized
Nazaj
Pomen Zdravega sladkanja
Naprej
Dvig krvnega sladkorja – Dvig apetita