Košarica
0,00 €

Vsebina na Nutriholis.si

Brez pisnega dovoljenja Nutriholis.si je prepovedano reproduciranje, predelava ali druga uporaba celotnih vsebin ali njegovih delov v kakršnem koli obsegu ali postopku, v okviru določil Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah, razen v določenih pogojih:

  • če pred tem pridobite dovoljenje oz. soglasje lastnika ali urednika strani,
  • če se na vseh kopijah pojavi obvestilo o pridržanih avtorskih pravicah,
  • če gre za uporabo za informativne, osebne in nekomercialne namene,
  • če je na dokumentu naveden avtor ter povezava na izvorno spletno stran,
  • če se dokumenti na noben način ne spreminjajo oziroma preoblikujejo.

IZJAVA GLEDE PREHRANSKIH IN ZDRAVSTVENIH TRDITEV PRI OPISIH IZDELKOV 

Vse informacije na straneh spletne trgovine Nutriholis.si (www.nutriholis.si), so zgolj informativnega značaja in nikakor niso namenjene, kot nadomestilo za nasvete lečečega zdravnika ali drugega  zdravstvenega osebja,  prav tako ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč, saj niso priznana s strani zdravstvenih avtoritet.

Izdelki in trditve o posameznih izdelkih na tej spletni trgovini, niso bili ocenjeni s strani državnih inštitucij in niso namenjeni za zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Tekstovni opisi posameznega izdelka so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA).

V primeru, da jemljete še kakšna zdravila in druga prehranska dopolnila, se pred kombiniranjem le teh s super živili posvetujete s svojim zdravnikom.

Uncategorized
Nazaj
Pomen Zdravega sladkanja
Naprej
Dvig krvnega sladkorja – Dvig apetita