Košarica
0,00 €

Brezplačno svetovanje s pomočjo elektromagnetnih valov

Brezplačno svetovanje s pomočjo elektromagnetnih valov - NutriHolis

Brezplačna analiza celotnega telesa s pomočjo elektromagnetnih valov

(Ne gre za zdravstveno storitev, ampak za promocijo prehranskih dopolnil)

Naše telo sestavlja ogromno število celic (več kot 30 trilijonov), ki se nenehno obnavljajo, spreminjajo, odmirajo, rastejo ter se regenerirajo s pomočjo delitve. Vsako sekundo se v telesu odraslega človeka ustvari kar 3,8 milijona novih celic. Vsako minuto pa nastane kar 100 milijonov novih krvnih celic. Kako čudežen in lep stroj je naše telo! V tem procesu delitve, rasti in obnavljanja celic so njihovi atomi v konstantnem gibanju in spreminjanju, s tem pa tudi stalno oddajajo elektromagnetne valove.

Celice človeškega telesa nenehno oddajajo elektromagnetne valove. Ti valovi pa se razlikujejo glede na to, v kakšnem stanju so različni sistemi v človeškem telesu. Tako lahko z zaznavanjem teh valov ugotovimo ustreznost delovanja posameznih organov, njihovo morebitno preobremenjenost ali okrnjeno delovanje ter splošno ravnovesje našega organizma. Te elektromagnetne valove lahko s pomočjo impulzov prepoznamo in ugotovimo status našega telesa.

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN:
069 697 236

Na 30-minutnem brezplačnem posvetu izvedemo analizo celotnega telesa s pomočjo elektromagnetnih valov. Na ta način lahko ugotovimo, pri katerih organih prihaja do odstopanj in se je nanje s preventivnimi ukrepi priporočljivo prioritetno osredotočiti. Na podlagi meritve vam svetujemo tudi glede vitaminov, mineralov in drugih snovi, ki jih je priporočljivo vnesti v telo, da bo lažje in pravilno delovalo. Prav tako se pogovorimo o prehrani, gibanju in vnosu tekočine ter preverimo morebitno zasičenost telesa s toksini, kot so na primer težke kovinepesticidi ...

Svetujemo vam tudi glede prehranskih dopolnil Biostile. V kolikor se odločite za nakup in uporabo izdelkov, vam nudimo tudi brezplačne mesečne kontrole in svetovanja.

Danes namreč ogromno ljudi posega po vseh možnih pripravkih in dopolnilih, ki se nato pogosto kopičijo doma na policah. Najbolj smiselno pa je, da na podlagi analize telesa s pomočjo elektromagnetnih valov najprej ugotovimo, čemu je potrebno posvetiti pozornost in uživamo tista prehranska dopolnila, ki so najbolj priporočljiva glede na naše individualno stanje.

Analiza telesa se opravlja v sodelovanju s podjetjem Biovis v naši trgovini NutriHolis, na Zaloški 167 v Ljubljani. Obvezno je predhodno naročanje.

Pokličite se na tel. št. 069 697 236 in rezervirajte svoj termin za brezplačno svetovanje s pomočjo elektromagnetnih valov. 

Zdravje
Nazaj
Brezplačno svetovanje s pomočjo elektromagnetnih valov
Naprej
Demenca in prehrana – Katera hrana zmanjša tveganje za demenco?