Košarica
0,00 €

Cavalier najboljši sladki čokoladni namaz

Ste eden izmed tistih, ki si ne predstavljate zajtrka ali večerje brez sladkega čokoladnega namaza?

Saj veste velikokrat opevani polni mleka in lešnikov. Pa je res temu tako ? Ste kdaj pogledali koliko takšni čokoladni namazi vsebujejo sladkorja? Najverjeteneje ne. Kdo pa uživa v hrani in zraven bere deklaracijo iz katere je z velikimi črkami oziorma številkami razvidno koliko sladkorja ste pojedli v eni sami žlički.  In že na prvo oko vidi koliko nezdravega je pojedel. Mleko in lešniki? Ti dve sestavini zagotovo nista bistvo čokoladnih namazov. Morda bi jim lahko rekli kar sladkorni namazi? Verjetno bi bila to veliko bolj primerna besedna zveza. Seveda so dovoljene pregrehe. Velikokrat jih celo potrebujemo in so nujno potrebne. Zato takšnih stvari, ki jih obožujete in uživate v njih nikakor ne črtajte iz svojega jedilnika, saj ima to lahko nezaželjene posledice.

In kakšne so te posledice?

  • Morda boste zdržali teden, dva, tri ali celo mesec brez vašega čokoladnega namaza. Ampak ko ga boste enkrat dobili v roke, boste ga najverjetneje pojedli za vse dneve za nazaj ko ste se mu odrekali.
  • Telesu morate privoščiti pregrehe saj vsako telo potrebuje uravnoteženo prehrano – in morda je tudi žlička čokoladnega namaza lahko del tega.
  • Stremite k zdravemu načinu življenja – ki bo ostalo za vso življenje. Si predstavljate, da bi bili celo življenje brez tega namaza?

Torej, posledice niso nevem kako hude, ampak kljub vsemu, če želite živeti zdravo in predvsem to obdržati potem morate najti neko srednjo pot pri odrekanju. Privoščite si pregrehe in tako boste lažje našli neko konstantno pot vašega zdravega načina življenja za vso življenje. A vseeno boste rekli – na začetku smo pisali o nezdravih namazih, o sladkornih namazih in namazih, ki nimajo nič opraviti z lešniki in mlekom. Kaj pa potem lahko naredite? Obstaja kakšna alternatriva?

Za vas imamo pravzaprav super alternativo, ki je brez sladkorja oziroma vsebuje samo, 6,7g naravno prisotnega sladkorja in je zelo zdrava alternativa  čokoladno lešnikovim namazom. Oziroma sladkornim namazom. Prav tako vsebuje več kot 38g prehranskih vlaknin. Ima izredno nizko vsebnost ogljikovih hidratov zato  je primeren tudi za prilagojene diete za diabetike in kandida bolnike. Ne vsebuje soje v obliki sojinega lecitina, je brez GSO, umetnih ojačevalcev okusa, barvil in umetnih arom. In na veliko veselje ne vsebuje umetnih sladil ali maltitola.

Ste že radovedni o čem govorimo? Marsikdo ga že pozna to je naš  Cavalier lešnikov stevia namaz brez rafiniranega sladkorja. Nekateri mu pravijo kar čudežni namaz, saj se z njim lahko sladkate resnično brez slabe vesti. Ker ne vsebuje klasičnega sladkorja tudi ne povzroča odvisnosti. Saj poznate tisto ne, ko začneš pri eni žlički končaš pa pri celi embalaži. Tega pri našem Cavalier lešnikovem namazu ni. Vsebuje namreč ogromno vlaknin, ki so znane po tem, da so izjemno nasitne, hkrati pa ne vsebuje klasičnega sladkorja, ki je znan po tem, da spodbuja odvisnost. Klasični sladkor namreč po zaužitju dvigne vaš sladkor v krvi, ki pa se kmalu ponovno zniža, ko se zniža pa telo potrebuje novo dozo sladkorja. Začaran krog? Res je. A tega začaranega kroga pri Cavalier namazu ni!

Privoščite si ga brez slabe vesti in ga preprosto naročite na www.nutriholis.si 🙂

Uncategorized
Nazaj
Je sladkor lahko zdrav?
Naprej
SugarSweet najboljši pomočnik na dieti