Košarica
0,00 €

Ekološko omega olje Čista koža Viridian, 200 mL

Na zalogi

Ekološko omega olje ČISTA KOŽA Viridian zagotavlja zanesljiv vir omega 3, 6 in 9 esencialnih maščobnih kislin.

Prevladuje Omega 3 olje, mešanica pa vsebuje tudi različne, v maščobi topne, antioksidante, vključno z vitaminom E in kartenoidi ter fitosteroli in flavonoidi.

Sinergijska mešanica olj deluje tako, da spodbuja delovanje vseh sestavin v samem izdelku. Izdelek ima ekološki certifikat Soil Association.

100% ekološko, hladno stiskano, vegansko, brez topil. 100% aktivne sestavine.

Original price was: 22,95 €.Current price is: 22,72 €.

Na zalogi

Opis

Ekološko omega olje Čista koža Viridian zagotavlja zanesljiv vir omega 3, 6 in 9 esencialnih maščobnih kislin.

Obstaja veliko raziskav, ki nesporno povezujejo delovanje različnih hranil ne lepo in zdravo kožo. Vsem raziskavam je skupna ugotovitev, da na stanje kože vplivajo: vnetja, poškodbe prostih radikalov in prebava.

V Viridianovem Ekološkem omega olju Čista koža prevladuje Omega 3 olje, mešanica pa vsebuje tudi različne, v maščobi topne, antioksidante, vključno z vitaminom E in kartenoidi ter fitosteroli in flavonoidi. Sinergijska mešanica olj deluje tako, da spodbuja delovanje vseh sestavin v samem izdelku. Izdelek ima ekološki certifikat Soil Association.

Svetujemo sočasno uporabo Čista koža kompleksa za najboljše rezultate, saj kompleks vsebuje mešanico zelišč, v maščobi topnih antioksidantov in prebavno podporo s probiotiki.

100% ekološko, hladno stiskano, vegansko, brez topil. 100% aktivne sestavine.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ekološko omega olje Čista koža Viridian, 200 mL”