Košarica
0,00 €

Polnovredno železo v tekočini Viridian, 200 mL

Na zalogi

TEKOČE ŽELEZO Viridian vsebuje unikaten vir železa, pridobljenega iz Murraya koenigii listov, z dodanim vitaminom C iz češenj acerole za boljšo absorpcijo.

  • Ne zapira in ne draži želodca.
  • Prijeten okus po pomaranči.
  • Primeren za vso družino, od 3. leta dalje. Tudi v času nosečnosti in dojenja, za otroke, starejše in fizično aktivne, vegetarijance in vegane.
  • Železo je bistveno pri tvorbi hemoglobina in rdečih krvnih celic.
  • Železo izboljšuje splošno počutje in deluje proti utrujenosti. Izboljšuje kognitivne funkcije.

Original price was: 37,95 €.Current price is: 37,94 €.

Na zalogi

Opis

Polnovredno železo v tekočini Viridian

Tekoče polnovredno železo vsebuje edinstven vir železa, pridobljenega iz listov Murraya koenigii (splošno znani kot listi sladkega neema ali listi curryja) in vitamin C iz češenj acerole.

Železo prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter k normalnemu kognitivnemu delovanju. Po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije je železo hranilo, ki ga tako ženskam kot moškim najpogosteje primanjkuje. Nizka raven železa lahko povzroči utrujenost, omotico in šibkost – simptome, ki se pogosto povečajo zaradi izgube krvi pri močnih menstruacijah ali pri nepolnovredni prehrani.

Tekoče železo iz polnovredne hrane je prijetnega okusa in primerno za vso družino, tudi med nosečnostjo in dojenjem, za otroke, starejše, zelo aktivne, vegane in rekonvalescente. Je nežen do želodca in ne povzroča zaprtja. Vsebuje edinstven vir železa, pridobljenega iz Murraya koenigii, in zagotovljeno količino vitamina C iz češnje acerole. Vitamin C izboljša absorpcijo železa in pomaga pri vzdrževanju imunskega sistema. Blagodejen za prebavni sistem s prijetnim okusom naravnega olja pomaranče.

Vsebuje 100 % aktivnih sestavin, ki so jih oblikovali strokovnjaki za prehrano, brez umetnih polnil in škodljivih snovi. Pridobljene v skladu s strogimi etičnimi merili družbe Viridian, vključno s prepovedjo testiranja na živalih, GSO in palmovega olja.

  • Železo prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.
  • Veganom prijazna formula.
  • Z dodanim vitaminom C.
  • Primerno za otroke od 3. leta dalje.

Deklaracija:

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Polnovredno železo v tekočini Viridian, 200 mL”

Morda vam bo prav tako všeč…