Košarica
0,00 €

Kivi encimi KiwiZyme Viridian, 30 kapsul

Na zalogi

V kombinaciji z izvlečkom notranjih listov Aloe vere in FOS prebiotikov

  • Pomaga urejati prebavo in pomaga pri leni prebavi oz. zaprtju.
  • Zagotovljena visoka vsebnost encima aktinidina, ki pomaga pri razgradnji hrane.
  • Iz sadežev, trajnostno pridelanih na Novi Zelandij.
  • Ob zaprtju je priporočljivo tudi uživanje magnezija.

Samo 100 % aktivne sestavine, ki so jih oblikovali strokovnjaki za prehrano.

Original price was: 27,95 €.Current price is: 27,94 €.

Na zalogi

Opis

Kivi encimi KiwiZyme Viridian

KiwiZyme DigestenTM zagotavlja unikaten izvleček kivija, pridelan na trajnosten način, ki ima zagotovljeno visoko vsebnost encima aktinidina. V kombinaciji z izvlečkom notranjih listov Aloe vere in FOS prebiotikov (probiotiki iz fruktoligosaharidov). Pomaga urejati prebavo in pomaga pri leni prebavi oz. zaprtju.

Digesten® kivi je pridobljen iz sadežev, trajnostno pridelanih na Novi Zelandiji, kjer rastni pogoji izboljšujejo prehransko kakovost sadežev, in je pridobljen s postopkom, ki ne vsebuje kemikalij, agresivnih topil in barvil ter je okolju prijazen in zmanjšuje količino odpadkov. Digesten® kivi vsebuje sadno meso in zagotavlja visoko vsebnost encima aktinidina. KiwiZyme vsebuje tudi aloe vero in prebiotične fruktooligosaharide.

Kivijevi encimi so primerni v primeru dolgotrajnejšega zaprtja oz. ko je odvajanje redko – tudi na manj kot 2 dni. Primeren je tudi za tiste, ki si pomagajo celo z odvajali, v tem primeru imajo encimi iz kivija odlične učinke prav na leno prebavo.

Ob zaprtju vedno svetujemo tudi uživanje magnezija, saj naravno uravnava prebavo (eden od simptomov pomanjkanja magnezija v našem telesu je prav zaprtje).  Izredno pomembna je kvaliteta magnezija, saj razni mehurčkasti napitki in šumeče tablete niso primerni.

Sestavine:

Unikaten izvleček encimov kivija, izvlečka aloe vere in FOS prebiotikov.

* FOS = fruktoligosaharidi

Viridian čistost:

100 % aktivne sestavine, ki so jih oblikovali strokovnjaki za prehrano. 100% veganski izdelek. Ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. 100% aktivne sestavine. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.

Deklaracija:

Morda vam bo prav tako všeč…