Košarica
0,00 €

MagicRooty, magični napitek z adaptogeni in medicinskimi gobami

Na zalogi

Izjemen napitek odličnega okusa za produktivnost ali pa nov jutranji ritual, ki nadomesti 2-3 kave na dan.

Za vse, ki:

potrebujete pomoč pri povečanju produktivnosti,
iščete načine za stabilno povečanje energije, fokusa in motivacije,
se težko zberete in zbistrite svoje misli,
potrebujete pomoč pri stresu in “možganski megli”.

Kombinacija 9 izjemnih sestavin, adaptogenov in medicinskih gob:

  • Resasti Bradovec in Kordiceps,
  • ajurvedsko zelišče Rodiola,
  • južnoameriški superživili Yerba Mate in Maca,
  • rastlina tradicionalne medicine Alpinia galanga in
  • nepogrešljiv kakav ter vitamin B3 za delovanje živčevja.

Vegansko, brez dodanih sladkorjev in sladil, glutena in mleka.

Ustvarjeno in prozivedeno v Sloveniji.

34,90 

Na zalogi

Količinski popust:
Polna cena 1-2 izdelka34,90 € / kos
-5% 3-4 izdelki33,16 € / kos
-10% 5 ali več31,41 € / kos

Opis

Magični napitek Magic Rooty z adaptogeni in medicinskimi gobami za povečanje energije in koncentracije ter odlično počutje

MagicRooty je okusen naravni napitek ki je bil ustvarjen, da dvigne raven energije, izboljša fokus in podpre delovanje vaših možganov brez energijskih padcev in živčnosti.

Za nekatere je MagicRooty ultimativen napitek za produktivnost, za druge izjemen jutranji ritual.

Za koga je MagicRooty primeren? Za vse ki:

potrebujete pomoč pri povečanju produktivnosti,
iščete načine za stabilno povečanje energije, fokusa in motivacije,
se težko zberete inzbistrite svoje misli,
potrebujete pomoč pri stresu in “možganski megli”.

 

Fokus in energija skozi cel dan. Brez stresa & živčnosti.

 

Prva alternativa kavi, ki dejansko deluje

MagicRooty je popolna alternativa kavi.

Vsebuje kombinacijo adaptogenih zelišč in medicinskih gob z enim glavnim namenom – izboljšati vaše počutje.

Napitek, ki nadomesti 2-3 kave na dan

MagicRooty je zasnovan tako, da izboljša vašo vsakodnevno rutino brez energijskih padcev in živčnosti, ki so pogosto povezani s kavo ali drugimi energijskimi pijačami.

Začutite moč adaptogenih zelišč & gob

Adaptogena zelišča se že stoletja uporabljajo za pomoč telesu pri prilagajanju na stres, povečanje ravni energije in zbistritev misli.

V kombinaciji z medicinskimi gobami, kot sta resasti bradovec in kordiceps, nastane odlična mešanica, ki ne le povečuje energijo in koncentracijo, temveč podpira delovanje možganov in počutje tudi na daljši rok.

 

 

Čas je za tvojo novo jutranjo rutino!

Notri se nahajajo naslednje magične sestavine:

Zgolj najbolj učinkovite, varne in preverjene sestavine!

Goba Resasti bradovec (Lion’s mane)

Resasti bradovec (Lion’s Mane) je izredno učinkovita goba, ki je znana po svojih pozitivnih učinkih in lahko blagodejno vpliva na spomin, koncentracijo in nevroregeneracijo.

Rožni koren (Rhodiola rosea)

Rožni koren (Rhodiola rosea) je kraljica ajurvedskih zelišč, ki lahko pozitivno vpliva na delovanje možganov, zmanjša utrujenost in pomaga pri boju s stresom. Ni slabo za eno rastlino, kajne?

Kordiceps (Cordyceps)

Kordiceps ali Glavatec (Cordyceps) je medicinska goba, ki je znana po svojih pozitivnih učinkih in lahko blagodejno vpliva na splošno počutje, energijo in imunski sistem. 

Yerba mate

Yerba mate je izredno popularen južnoameriški čaj, ki velja za enega najbolj zdravih čajev na svetu! S kombinacijo različnih učinkovin, ki jih vsebuje (tudi kofein in teobromin) in antioksidantov, lahko blagodejno vpliva na vaše počutje. 

Kakav

Kakav vsebuje teobromin, edinstveno sestavino, ki je znana po tem, da blagodejno vpliva na zmanjševanje stresa in lahko pomaga izboljšati splošno počutje. Poleg tega pa je tudi odličnega okusa!

Maca

Maca je rastlina, ki je znana po svojih pozitivnih učinkih na energijo, stres in hormonsko delovanje. Poleg tega je odličnega okusa – no, vsaj ta, ki jo najdete v izdelku MagicRooty, zagotovo je!

Alpinia galanga (Velika galanga)

Alpinia galanga je posebna rastlina, ki se že stoletja uporablja v tradicionalni arabski medicini za povečanje energije, koncentracije in za izboljšanje počutja. Je ena izmed naših prav posebnih sestavin!

Vitamin B3 (iz ajde)

B3 vitamin je ključen B vitamin za normalno delovanje možganov. B3 prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema in k normalnemu metabolizmu pridobivanja energije.

Kako pripraviti MagicRooty-ja?

1. Žlička + skodelica

Dodajte 1 zvrhano žličko (priložena v paketu) MagicRooty-ja v svojo najljubšo skodelico.

2. Zmešajte

MagicRooty zmešajte s 150 – 200 ml 2  vroče (priporočamo ne vrele) vode ali najljubšega rastlinskega mleka. Lahko ga zmešate z žličko ali s penilcem. Dobro zmešaj.

Po želji lahko dodate še druge sestavine: cimet, vanilijo ali sladilo …

3. Uživajte v novi energiji

Začutite magične učinke MagicRooty-ja!

 

Deklaracija:

Pogosta vprašanja:

V: Kakšen je okus MagicRooty-ja?

O: MagicRooty združuje okusa kakava in čokolade. Je brez sladil in umetnih dodatkov, tako da ima vsak svobodo pri tem, kako si ga pripravi.

Uporabniki se strinjajo, da je okus neprimerljivo boljši od kave. Ni ne grenek, ne kisel. In najboljše je, da si lahko dodaš mleko, sladilo, cimet, vanilijo ali druge sestavine in si narediš čisto svoj MagicRooty napitek. (Trenutno najbolj priljubljen način priprave je z nekaj ovsenega mleka.)

V: Ali se okušajo gobe?

O: Ne, gob se ne okusi pri pitju MagicRooty-ja

V: Kako se bom počutil po zaužitju MagicRooty-ja?

O: MagicRooty je alternativa kavi, ki nudi bolj stabilen dvig energije in koncentracije, ki traja dlje časa kot učinki kave, v povprečju 3-4 ure. Zadovoljni uporabniki poročajo tudi o izboljšani motivaciji in dobremu počutju že po prvem pitju. Glede na delovanje adaptogenih zelišč, pa bo MagicRooty prispeval k dobremu počutju tudi na dolgi rok.

V: Ali MagicRooty vsebuje kakšne “magične”/psihedelične gobe?

O: Verjamemo, da so vse sestavine v MagicRooty-ju© čarobne – vendar ne, če imate v mislih psihedelične gobe, te niso del Rootyjevega seznama sestavin.

V: Ali MagicRooty vsebuje varne in preverjene sestavine?

O: MagicRooty vsebuje najbolj raziskana zelišča in gobe, ki se že stoletja uporabljajo v različnih družbah po vsem svetu, tako da ste lahko prepričani, da ste v dobrih rokah.

Še več, MagicRooty so razvili skupaj z ekipo slovenskih in ameriških strokovnjakov, ki se že desetletja ukvarjajo z raziskovanjem adaptogenih zelišč in medicinskih gob.

Medtem ko nekatere sestavine v MagicRooty-ju pripomorejo k povišanju energije in koncentracije, so druge sestavine pomembne tudi za učinkovitost MagicRooty-ja na dolgi rok zaradi svojega mehanizma delovanja.

Veliko pozornost v FeelRooty podjetju namenjajo tudi pridobivanju najkvalitetnejših sestavin. So eni redkih na trgu, ki sestavine pridobivajo direktno od tam, kjer v naravi najbolje uspevajo. Tako MagicRooty vsebuje najkvalitetnejše sestavine iz celega sveta.

V: Koliko in kako naj pijem MagicRooty-ja za optimalni učinek?

O: Dnevno je priporočeno uživanje 1-2 odmerkov, vendar je večini ljudem 1 odmerek dovolj. Najboljši čas za pitje MagicRooty-ja je približno 1-2 uri po tem, ko se zbudite. Zakaj? Najbolje za vaše telo in bioritem je, da se telo in možgani prebudijo naravno, brez pomoči kakršnih koli substanc. Ko je telo prebujeno, je optimalen čas, da popiješ MagicRooty-ja in uživaš v njegovih učinkih. Z vsakim paketkom MagicRooty-ja pride tudi dozirna žlička – 1 zvrhana žlička je 1 odmerek.

V: Ali ga lahko uživamo vsak dan?

O: Vsekakor!

V: Kje je proizveden MagicRooty?

O: MagicRooty vsebuje najmočnejše naravne sestavine, ki jih pridobivamo iz številnih držav po vsem svetu, kjer le te naravno uspevajo. Dejansko mešanico nato proizvedemo v Sloveniji v certificirani proizvodnji, sam izdelek pa vam nato pošljemo iz našega centralnega skladišča v Sloveniji.

V: Je MagicRooty bolj kava z gobami ali čaj?

O: MagicRooty ni ne kava z gobami ne čaj z gobami, temveč inovativen napitek brez prave konkurence na trgu.

Vse klasične kave z gobami so neučinkovite, ker še vedno vsebujejo kavo, ki ima mnogo negativnih učinkov (npr. energijski padci, živčnost, tesnoba). Čaji z gobami pa so načeloma precej vodeni in slabega okusa.

MagicRooty je bil zasnovan tako, da boste dobili najboljše možne učinke, poleg tega pa je še odličnega okusa z možnostjo personalizacije.

Neto količina: 99 g ( za 30 porcij)

Proizvajalec: Biohacking Vital d.o.o. (Proizvedeno v Sloveniji.)