Košarica
0,00 €

Mountaindrop Prime – naravni spodbujevalnik testosterona, 640 g

Na zalogi

Mountaindrop® Prime testosteron booster je edinstvena mešanica devetih naravnih in močnih sestavin, ki vam zagotavljajo večjo energijo, boljše razpoloženje, povečan libido in samozavest za vsak dan.

Sestavine najvišje kakovosti, ki so opremljene z ustreznimi certifikati in testi, testirano na pristnost, čistost, težke kovine, škodljive bakterije.
✓  Izjemna kombinacija sestavin: Mountaindrop Shilajit, fadogia Agrestis, tongkat ali (2 % evikomanona), vitamin D (na osnovi lišajev), ashwagandha KSM-66 (5 % standardiziranih withanolidov), borov glicinat, magnezijev glicinat, cinkov monometionin.
✓  Za sintezo testosterona in zagotavljanje optimalne ravni tega pomembnega hormona v telesu.

Skrivnost je v visoki učinkovitosti in sinergiji teh naravnih sestavin, ki se med seboj dopolnjujejo in zagotavljajo preobrazbeno izkušnjo za večjo vitalnost in pomlajevanje.

98,95 

Na zalogi

Količinski popust:
Polna cena 1-2 izdelka98,95 € / kos
-5% 3-4 izdelki94,00 € / kos
-10% 5 ali več89,06 € / kos

Opis

Mountaindrop Prime – naravni spodbujevalnik testosterona, prehransko dopolnilo

Mountaindrop® Prime testosteron booster je edinstvena mešanica devetih naravnih in močnih sestavin, ki vam zagotavljajo večjo energijo, boljše razpoloženje, povečan libido in samozavest za vsak dan.

Z Mountaindrop Prime doživite učinek valovanja koristi za svojo vitalnost in splošno dobro počutje.

Cilj tega naravnega dodatka je spremeniti življenje moških s podpiranjem njihovega telesnega, čustvenega in duševnega ravnovesja, da bodo lahko s samozavestjo in pozitivno miselnostjo dosegli najvišje rezultate. Prime prekaša tipične pospeševalce testosterona zaradi popolnoma naravnih, a zelo močnih sestavin, ki se med seboj dopolnjujejo in ustvarjajo močan dodatek.

Pri Mountaindrop z vsem srcem vrjamejo v zagotavljanje kakovosti in čistosti v vseh naših procesih, od nabiranja do pakiranja izdelkov v steklene kozarce za posebne namene, pri zagotavljanju najvišjih standardov odličnosti pa ne pustijo kamna na kamnu. Njihova zavezanost kakovosti je potrjena s strogimi laboratorijskimi testi, ki zagotavljajo varnost in učinkovitost. Ponosni so na svojo zavezanost in predanost uporabi moči narave, da vam pomagajo doseči najboljše, zato so skrbno premislili o vsaki podrobnosti, da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo.

 

Kako deluje?

Skrivnost je v visoki učinkovitosti in sinergiji teh naravnih sestavin, ki se med seboj dopolnjujejo in zagotavljajo preobrazbeno izkušnjo za večjo vitalnost in pomlajevanje.

Sestavine

Mountaindrop Prime vsebuje 9 sestavin najvišje kakovosti in učinkovitosti:

Mountaindrop Šilajitova smola – 25 g Shilajit - mumio smola

Šilajit je lepljiva snov, ki jo pogosto najdemo v skalnatem Altaju in Himalaji. V tradicionalni medicini jo že stoletja uporabljajo zaradi številnih koristi za zdravje. Med številnimi koristmi za zdravje je njegov potencialni vpliv na raven testosterona postal osrednja točka sodobnih znanstvenih raziskav.

Naravni mineralni vir: šilajit je zakladnica esencialnih mineralov in vitaminov, saj vsebuje impresivno število več kot 85 koristnih hranilnih snovi, ki ne le podpirajo splošno zdravje, temveč lahko pomagajo tudi pri proizvodnji testosterona.

Bogata s fulvično kislino: ena od glavnih aktivnih spojin v šilajitu je fulvična kislina, ki ima ključno vlogo pri njegovih lastnostih za povečanje testosterona in prispeva k boljši absorpciji hranil v telesu.

Izboljšanje testosterona: šilajit ne le, da povečuje raven testosterona, ampak je znan tudi kot močan naravni ojačevalec libida. Zaradi svojega dvojnega delovanja na testosteron in libido je iskano sredstvo za splošno moško vitalnost.

Surovi kostanjev med – 482,5 g

Kostanjev med je edinstvena vrsta medu, pridobljena iz nektarja cvetov kostanja. Znan je po svojem bogatem, močnem okusu in temno jantarni barvi. Čeprav ne vpliva neposredno na raven testosterona, njegova vključitev v izdelek služi bistvenemu namenu. Lokalno pridelan med zagotavlja, da ima izdelek visokokakovostno naravno osnovo, ki dopolnjuje druge sestavine.

Mountaindrop shilajit s kostanjevim medom

Visokokakovostna osnova: kostanjev med je naravna osnova za Prime, ki dopolnjuje in krepi druge aktivne sestavine.

Zagotovljena čistost: oddaljena lokacija nabiranja zagotavlja, da je med čist, brez onesnaževalcev in ohranja vse svoje naravne lastnosti.

Regulacija testosterona: potencial KSM-66 za podporo zdravim ravnem testosterona je podprt z raziskavami, zato je dragocena sestavina za tiste, ki iščejo naravno podporo za testosteron.

Ekološki izvleček stebla Fadogia Agrestis 10:1 – 50 g

Fadogia agrestis je tradicionalno afriško zelišče, ki se že stoletja uporablja v tradicionalni medicini zaradi številnih koristi za zdravje, zlasti za krepitev moške moškosti in vitalnosti. Fadogia agrestis je pridobljena neposredno iz stebla, kar je metoda, ki je znana po svoji izjemni učinkovitosti. Z izbiro stebla zagotavljamo, da imajo naši uporabniki koristi od najkakovostnejše in najučinkovitejše oblike fedogije, ki je na voljo.

Izjemna učinkovitost: ker je izvleček pridobljen neposredno iz stebla, je učinkovitost večja kot v primerjavi s številnimi drugimi izdelki na trgu, ki uporabljajo liste.

Sinergijski učinek: Fadogia agrestis in Tongkat Ali, ki sta cenjena zaradi svojih lastnosti, ki povečujejo testosteron, v kombinaciji tvorita močan duo. Aktivne spojine v obeh zeliščih lahko delujejo skupaj in povečajo naravno proizvodnjo testosterona v telesu.

Ekološko certificiranje: Mountaindrop Fedogia Agrestis je certificirana kot ekološka, kar zagotavlja njeno čistost in trajnostno pridobivanje brez škodljivih kemikalij in pesticidov.

Ekološki izvleček korenine Tongat Ali (2 % evrikomanona) – 30 g

Tongkat Ali, znanstveno znan kot Eurycoma longifolia, je rastlina, ki izvira iz jugovzhodne Azije. Pogosto jo imenujejo “malezijski ginseng” in jo že stoletja tradicionalno uporabljajo v lokalnih zdravilih, zlasti zaradi njenih afrodiziačnih lastnosti ter sposobnosti krepitve energije in vzdržljivosti. Naš Tongkat Ali se odlikuje po vrhunskem izvoru, pri katerem uporabljamo izključno korenine rastline (najmočnejši del) in ne listov v primerjavi z drugimi izdelki, s čimer zagotavljamo največjo učinkovitost.

Edinstvena standardizacija: Mountaindrop Tongkat Ali je pridobljen izključno iz korenin rastline. Zato se ponaša z 2-odstotno koncentracijo evrikomanona, kar je dvakrat več od običajnega tržnega standarda, in ponuja močan in učinkovit odmerek te ključne bioaktivne spojine.

Indonezijsko poreklo: izbiramo tudi samo tongkat ali, ki je bil nabran v Indoneziji, regiji, ki slovi po tem, da daje najmočnejšo in najčistejšo obliko tega spoštovanega zelišča.

Regulacija testosterona: potencial Tongat Alija za podporo zdravih ravni testosterona je podprt z raziskavami, zato je dragocena sestavina za tiste, ki iščejo naravno podporo za testosteron.

Vitamin D3 (na osnovi lišajev ) – 40 mg/ 16000 UI

Vitamin D, ki ga pogosto imenujejo “sončni vitamin”, je v maščobi topen vitamin, ki je bistven za različne fiziološke procese. Čeprav je znan predvsem po svoji vlogi pri zdravju kosti in presnovi kalcija, so nedavne raziskave poudarile njegov potencialni vpliv na raven testosterona.

Superiornost na osnovi lišajev: vitamin D iz lišajev je najboljši vir tega vitamina. Za razliko od drugih virov je 100-odstotno rastlinskega izvora, zato je primeren za vegetarijance in vegane. Njegova visoka biološka razpoložljivost zagotavlja, da ga telo zlahka absorbira in uporabi, kar povečuje njegove koristi.

Sinergijski učinek: vitamin D in bor imata sinergijski odnos, ki lahko okrepi učinke vsakega od njiju na povečanje testosterona. Bor lahko poveča naravno raven vitamina D v telesu, ki ima vlogo pri proizvodnji testosterona.

Regulacija testosterona: potencialna vloga vitamina D pri vzdrževanju zdravih ravni testosterona je podprta z opazovalnimi študijami, ki kažejo na povezavo med ravnmi vitamina D in testosterona.

Ashwagandha KSM-66* (5% standardiziranih withanolidov) – 30 g

Ashwagandha KSM-66 je specializiran izvleček Withania somnifera, ki vsebuje 5 % withanolidov. To je najmočnejša oblika ašvagande, saj je pridobljena izključno iz korenin rastline. Ponaša se tudi z največjim številom certifikatov, kar jo razlikuje od drugih različic.

Specializirani izvleček: ashwagandha KSM-66 je standardizirana na 5 % withanolidov, kar uporabnikom zagotavlja dosleden in močan odmerek aktivnih spojin.

Potrdila za KSM-66: KSM-66 se ponaša z največjim številom certifikatov, ki zagotavljajo njegovo kakovost, čistost in učinkovitost.

Regulacija testosterona: potencial KSM-66 za podporo zdravim ravnem testosterona je podprt z raziskavami, zato je dragocena sestavina za tiste, ki iščejo naravno podporo za testosteron.

 

 

 

Borov glicinat – 0,5 g

Bor je mineral v sledovih, ki je pritegnil pozornost zaradi svoje potencialne vloge pri vzdrževanju zdrave ravni testosterona. Čeprav je vključen v različne fiziološke procese, je njegov vpliv na presnovo testosterona še posebej zanimiv za številne raziskovalce in zdravstvene navdušence.

Izboljšanje testosterona: ena od izstopajočih lastnosti bora je, da lahko podpira zdravo raven testosterona. Z vplivanjem na vezavo testosterona na SHBG bor zagotavlja, da je telesu na voljo več tega življenjsko pomembnega hormona.

Sinergijski učinek: sposobnost bora, da poveča raven vitamina D v telesu, lahko še okrepi njegove učinke na povečanje testosterona. Tudi vitamin D ima pomembno vlogo pri proizvodnji testosterona, zato je ta sinergijski učinek še posebej koristen.

Hormonsko ravnovesje: vpliv bora na presnovo estrogena poleg testosterona poudarja njegovo širšo vlogo pri hormonskem zdravju. Vzdrževanje ravnovesja med testosteronom in estrogenom je ključnega pomena za različne fiziološke procese.

Magnezijev glicinat – 20 g

Magnezijev glicinat je zelo biološko dostopna oblika magnezija, ki je znana po svoji boljši absorpciji v primerjavi z drugimi magnezijevimi solmi. Magnezij je pomemben mineral, ki ima ključno vlogo pri številnih fizioloških procesih, vključno s proizvodnjo testosterona. V nasprotju s številnimi drugimi oblikami ne povzroča prebavnih težav.

Visoka biološka uporabnost: magnezijev glicinat je zaradi visoke biološke uporabnosti najprimernejša oblika magnezija.

Sinergijski učinek: magnezij lahko skupaj s cinkom in borom še okrepi svoje učinke na povečanje količine testosterona. Ti minerali skupaj podpirajo optimalno proizvodnjo in uravnavanje testosterona.

Delovanje mišic in okrevanje: poleg testosterona je magnezij bistvenega pomena za delovanje mišic. Pomaga pri sproščanju in krčenju mišic ter lahko pomaga zmanjšati mišične krče in utrujenost.

Cinkov monometionin – 2 g

Cink je pomemben mineral v sledovih, ki je ključen za številne biološke funkcije v telesu. Ima ključno vlogo pri delovanju imunskega sistema, sintezi beljakovin, celjenju ran, sintezi DNK in delitvi celic. Monometionin cinka je edinstvena in zelo biološko dostopna oblika cinka, ki je vezana na aminokislino metionin. Ta posebna oblika je znana po boljši absorpciji in zadrževanju v primerjavi z drugimi dodatki cinka, kar zagotavlja, da telo prejme optimalno raven tega ključnega minerala.

Visoka biološka uporabnost: cinkov monometionin izstopa zaradi večje biološke uporabnosti. Vezava cinka z metioninom zagotavlja boljšo absorpcijo in zadrževanje v telesu, zaradi česar je učinkovitejši od drugih oblik cinka.

Sinergijski učinek: študije so pokazale, da lahko cink, zlasti v kombinaciji z magnezijem, ugodno vpliva na različne presnovne parametre, vključno z ravnjo glukoze v krvi, holesterola in markerjev vnetja.

Proizvodnja testosterona: cink ima ključno vlogo pri sintezi testosterona in zagotavlja optimalno raven tega pomembnega hormona v telesu.

Ali je uživanje varno?

Mountaindrop® Prime vsebuje naravne sestavine najvišje kakovosti, ki so opremljene z ustreznimi certifikati in testi. Naša originalna smola šilajit je certificirana po standardu HACCP za varnost hrane, saj vsako serijo testiramo na:

  • pristnost
  • čistost
  • težke kovine
  • škodljive bakterije

Prav tako so vsi izdelki Mountaindrop odvisni od strogih testov avtentičnosti in izdelani po najvišjih standardih. Naš proizvodni proces po GMP-certifikatu in naša certifikacija ISO-9001 sta izjemna dosežka, ki poudarjata našo zavezanost k odličnosti.

Drzen okus, brezkompromisna moč

Mountainsrop Prime ima zelo močan okus z intenzivno grenkobo. Ta značilnost je najboljši dokaz čistosti in kakovosti neobdelanih, naravnih sestavin. Čeprav ima Prime izrazito močan okus, obstaja več načinov, kako uravnotežiti njegovo grenkobo in ga vključiti v svoj vsakdanjik:
  • Prime zmešajte z medom ali želenim naravnim sladilom in dodajte sladkobo.
  • Zmešajte ga v koktajle ali napitke in ga kombinirajte z okusi, ki jih že uživate.
  • Prime vmešajte v tople napitke, kot sta zeliščni čaj ali kava.

 

NAVODILA ZA UPORABO

Vzemite eno merilno žlico 9 g in jo popolnoma raztopite v vodi ali toplem čaju, soku, mleku ali svojem energijskem napitku. Temperatura ne sme presegati 39 stopinj Celzija. Lahko ga zaužijete tudi neposredno skozi usta.
ODMERKI NA ENOTO: 71 obrokov
SHRANJEVANJE IZDELKA: hranite pri sobni temperaturi in ne izpostavljajte neposredno sončni svetlobi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mountaindrop Prime – naravni spodbujevalnik testosterona, 640 g”

Morda vam bo prav tako všeč…