Košarica
0,00 €

Mountaindrop Shilajit – gorska smola mumio (mumie), 25g / 40g / 65g

Na zalogi

Mountaindrop Shilajit je 100% čista in avtentična gorska smola, imenovana tudi mumio ali mumie.

Najčistejša sedimentna smola mumie v izvorni naravni obliki
Podpira mentalne in kognitivne funkcije
Ima pomlajevalni učinek in pomembne antioksidativne lastnosti
Pomaga pri normaliziranju telesne teže
Podpira moške in ženske spolne funkcije
Pomaga uravnavati in lajšati menstrualni cikel
Pakirano v zaščitnem kozarčku
Testirano v neodvisnem laboratoriju

44,95 86,95 

Količinski popust:
Polna cena 1-2 izdelka / kos
-5% 3-4 izdelki / kos
-10% 5 ali več / kos

Opis

MOUNTAINDROP ORIGINAL SHILAJIT

100% čista in avtentična, premium gorska smola shilajit 

Čist avtentični shilajit

100% AVTENTIČEN SHILAJIT

Visoka učinkovitost

VISOKA UČINKOVITOST

Visoka biorazpoložljivost

VISOKA BIORAZPOLOŽLJIVOST

Koristne snovi

ŠIROK SPEKTER KORISTNIH SNOVI

Vegansko

VEGANSKO

Premium kvaliteta

PREMIUM KVALITETA

Mountaindrop Shilajit vam pomaga razvijati najvišje fizične, mentalne, čustvene in energetske potenciale.

MOUNTAINDROP Shilajit, imenovan tudi mumijo ali mumie, je 100% naravna smolnata snov temnorjave barve, ki izvira iz neokrnjenih gorovjih Altaja, Kavkaza in Tibeta. Ta dragocena gorska smola nastaja na več kot 3000 m nadmorske višine iz naravnih rastlinskih sedimentov, ki pronicajo iz gorskih razpok. Med počasnim razkrojem rastlinja nastaja rastlinsko-mineralni kompleks, ki vsebuje več kot 85 telesu koristnih spojin. Tradicionalno se uporablja v Ajurvedi, danes pa je poznan kot zelo varno in učinkovito prehransko dopolnilo.

V Aziji je Shilajit izjemno cenjen, ker podpira mentalne in kognitivne funkcije ter številne fizične, čustvene in duhovne procese.

Mountaindrop Shilajit - mumio

Koristni učinki Mountaindrop shilajit smole

Ima:
pomlajevalni učinek
pomembne antioksidativne lastnosti

Podpira:
mentalne in kognitivne funkcije
uravnoteženo delovanje imunskega sistema
moške in ženske spolne funkcije
metabolizem maščob in sladkorjev

Pomaga:
ohranjati močne kosti in zdrave sklepe
uravnavati in lajšati menstrualni cikel
pri normaliziranju telesne teže
ohranjati zdrav urinarni sistem
vzdrževati zdravje prostate

Mountaindrop shilajit smola

Sestava Mountaindrop shilajit smole

65-80 % mineralna osnova, 20-35 % organska snov
Minerali v Mountaindrop mumie smoli so v ionski obliki, kar omogoča boljšo absorpcijo v tkiva ter višji potencial delovanja.

Shilajit smola

več kot 85 mineralov v ionski obliki (magnezij, kalcij, fosfor, železo …)
60 makro- in mikroelementov
širok spekter vitaminov (A, E, B1, B2, B3, B6, B12, C…)
esencialne in neesencialne aminokisline

monosaturirane in polisaturirane maščobne kisline
fosfolipidi
selen
humična kislina
fulvična kislina

Izvor Mountaindrop shilajit smole

Shilajit - mumio smola

Mountaindrop Shilajit izvira iz oddaljenih območij Altaja - gorovja v Srednji in Vzhodnji Aziji, ki se razprostira preko območij Kitajske, Mongolije, Rusije in Kazahstana.
Znotraj prostranih območja Altaja je le nekaj edinstvenih lokacij, kjer več kot 3000 m visoko nastaja dragocena smola mumio.

Shilajit pronica skozi skalnate razpoke, na posameznih mestih pa se tako zgosti, da začne tvoriti stalagmite ali se zbira v lužah bogate temne smole.
Tovrstna nahajališča predstavljajo primarni vir shilajita, kjer ga domačini nabirajo v neokrnjeni, izvorni obliki.

Preprost postopek čiščenja ohrani izvorno obliko 

Shilajit gre skozi preprost postopek čiščenja, v katerem se ohrani vsa njegova prvinskost, izvorne sestavine in prvobitna energija. Obenem pa proces čiščenja zagotavlja, da je smola varna, neoporečna in primerna za uživanje.

Izvorna oblike shilajit-a je čista smola, ki se uživa v obliki kapljic. Na tržišču je sicer dostopna tudi v drugih oblikah oz. agregatnih stanjih (kot tablete, kapsule, prah). Ampak za to je potrebna obdelava izvorne surovine in dodajanje raznih drugih snovi, med drugim tudi klorirane vode. V teh postopkih predelave shilajit žal izgublja svoje dragocene učinkovine, lastnosti in energijo.

Verjamemo, da je naravna popolna prav takšna, kakršna je. Zato je Mountaindrop shilajit ohranjen v svoji prvobitni obliki smole, brez poseganja v njegovo bistvo izvornosti. Prečiščen je s pomočjo čiste in tople izvirske vode, brez uporabe kemikalij. Po preprostem postopku čiščenja je ročno vlit v informirane steklene posodice, ki omogočijo, da se čista prvobitna energija narave ohranja v izvorni obliki.

Testirano na težke kovine

TESTIRANO NA TEŽKE KOVINE

Varno za uživanje

VARNO ZA UŽIVANJE

Analizirano v neodvisnem laboratoriju

ANALIZIRANO V NEODVISNEM LABORATORIJU

GMP CERTIFIKAT

Ročno nabrano

ROČNO NABRANO IN PAKIRANO

zaščitno vijolično steklo

ZAŠČITNO VIJOLIČNO STEKLO

Pakirano v informiranem vijoličnem steklu

Način pakiranja močno vpliva na kakovost izdelka. Mountaindrop shilajit je pakiran v informiranem vijoličem steklu, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in ohranja dragocena hranila v smoli. Tudi po dolgotrajnem shranjevanju ostane popolnoma varen za uživanje.

Opazili boste, da so manj kakovostni izdelki na trgu pakirani v poceni plastični ali navadni stekleni embalaži, kar žal poslabša kakovost shranjenega shilajita. Mountaindrop shilajit je ročno vlit v informirane posodice iz posebnega vijoličnega stekla, s katerim se ohranja prvobitna naravna energija izdelka.

Laboratorijske analize potrjujejo varnost in premium kakovost

Mountaindrop shilajit ima opravljene vse potrebne laboratorijske analize, in to dvakrat. Prvič je testiran v Sibiriji, drugič pa v EU s strani neodvisnega laboratorija. Dvojno testiranje zagotavlja, da ne vsebuje težkih kovin in je mikrobiološko neoporečen ter 100% varen za uživanje.

Izdelek je preverjen tudi za avtentičnost in čistost. Na tržišču se žal pojavljajo različni ponarejeni izdelki, ki samo po videzu spominjajo na shilajit. Zavedamo se, da je za uporabnika bistveno, da pozna izvor surovine in da ima zagotovilo, da v roki resnično drži avtentičen shilajit. Zato s testiranjem avtentičnosti za Mountaindrop shilajit preverjamo izvor izdelka in kemijsko strukturo, ki mora dosegati specifične standarde.

Zakaj uživati Mountaindrop shilajit?

Za zdrav življenjski slog

ZA ZDRAV ŽIVLJENJSKI SLOG

Sodoben življenjski slog je zaznamovan s stresom. Hiter tempo življenja od nas zahteva zbranost, mentalno moč in dovolj energije, da se soočimo z izzivi vsakdanjika.

Mountaindrop Shilajit dokazano podpira mentalne in kognitivne funkcije ter podpira metabolizem maščob in sladkorjev. Učinkuje v mentalnem in fizičnem pogledu ter tako pomaga, da se zbudite polni življenjske energije in elana, izkoristite dan ter razvijete svoje potenciale!

Za mentalne in kognitivne sposobnosti

ZA MENTALNE IN KOGNITIVNE SPOSOBNOSTI

Stres in odgovornost na delovnem mestu za marsikoga predstavlja velik izziv. Za upočasnitev starostnega upadanja kognitivnih funkcij je smiselno trenirati spomin, pozornost in sposobnost sklepanja.

Mountaindrop shilajit podpira mentalne in kognitivne funkcije. To vam omogoči, da se bolje soočite s stresnimi situacijami in ste visoko učinkoviti na delovnem mestu ter vam pomaga, da tudi v zrelih letih ohranjate zbranost, jasnost ter ostrino misli.

Za lepoto in zdravje kože

ZA ZDRAVJE ŽENSK

Žensko hormonsko ravnovesje je izjemnega pomena za dobro počutje, zadovoljstvo in kvaliteto življenja. To pomeni urejen menstrualni cikel brez PMS, zdrava plodnost in prehod v menopavzo brez hudih neprijetnih simptomov. Ženske so podvržene tudi večjemu tveganju za nastanek osteoporoze te okužbe sečil.

Mountaindrop shilajit podpira ženske spolne funkcije, pomaga uravnavati in lajšati menstrualni cikel, pomaga ohranjati močne kosti in zdrave sklepe, pomaga pri normaliziranju telesne teže ter pomaga ohranjati zdrav urinarni sistem.

Za zdravje moških

ZA ZDRAVJE MOŠKIH

Stres in številne odgovornosti v vsakdanjem življenju moškega zahtevajo veliko energije ter lahko spodkopavajo fizično ter mentalno ravnovesje. Neredko se pojavi upad testosterona, kar lahko negativno vpliva na številna druga področja življenja - od športnih rezultatov do spolnih funkcij.

Mountaindrop Shilajit neposredno podpira moške spolne funkcije ter pomaga vzdrževati zdravje prostate. Poleg tega podpira mentalne in kognitivne funkcije ter pomaga pri normaliziranju telesne teže.

Športni dosežki

ZA ŠPORTNE DOSEŽKE

Za športne dosežke in podiranje lastnih rekordov je osnova dobro zdravje in počutje. Redna telesna aktivnost je velik porabnik energije in predstavlja neke vrste stres za telo, zato je še toliko bolj pomembna skrb za imunski sistem.

Mountaindrop Shilajit se zelo izkaže v tem pogledu, saj sta hitra regeneracija in močan imunski sistem vitalnega pomena za vzdržavenje zdravja ter doseganje športnih rezultatov. Tecite hitreje, dvignite več ali se povzpnite na višji vrh!

Za hormonsko ravnovesje in zadovoljno spolnost

ZA HORMONSKO RAVNOVESJE IN ZADOVOLJNO SPOLNOST

Hormoni so močno povezani z razpoloženjem, libidom in zadovoljstvom pri spolnosti. Shilajit dokazano podpira ženske in moške spolne funkcije, pomaga uravnovešati menstrulni cikel ter pomaga vzdrževati zdravje prostate. Poskrbite, da vsakdanje skrbi in stres ne bodo negativno vplivale na vaše spolno življenje!

Za zdravje žensk

ZA LEPOTO IN ZDRAVJE KOŽE

Koža je naš največji organ in ščit pred vplivi okolja. Neverjetne regeneracijske sposobnosti kože lahko podpremo od znotraj in od zunaj.

Mountaindrop shilajit ni le izjemno prehransko dopolnilo, ki ima dokazan pomlajevalni učinek ter pomembne antioksidativne lastnosti, ampak ima transformativne rezultate tudi pri zunanji, kozmetični uporabi.

Za vitalno staranje

ZA VITALNO STARANJE

Proces staranja je naraven in ga ne moremo ostaviti, lahko pa ga upočasnimo. V zlatih letih lahko ohranjamo vitalnost tudi tako, da skrbimo za fizično aktivnost, zdravje našega srčno-žilnega sistema, fleksibilnost sklepov ter za pozitivno naravnanost. Ne samo telesne mišice, tudi naše kognitivne in mentalne funkcije potrebujejo trening.

Mountaindrop shilajit pomaga ohranjati močne kosti in zdrave sklepe, podpira mentalne in kognitivne funkcije, pomaga normalizirati telesno težo, podpira metabolizem maščob in sladkorjev, pomaga vzdrževati zdrav urinarni sistem, podpira ženske in moške spolne funkcije ter pomaga vzdrževati zdravje prostate.

Navodila za uporabo

1-3x dnevno vzemite eno merilno žličko (0,2 g) in jo popolnoma raztopite v topli vodi ali čaju s temperaturo pod 39 °C.

Shilajit smola se tradicionalno uživa raztopljena v topli vodi, čaju ali mleku. Priporočamo uživanje s filtrirano in neklorirano vodo. Začetni odmerki naj bodo v velikosti pšeničnega zrna, kasneje pa do velikosti grahovega zrna. Raztopini lahko dodamo tudi prečiščeno maslo ghee, kokosovo maslo ali med.

ODMEREK: 0,2 do 0,6 g dnevno (velikost grahovega zrna)

Po treh tednih jemanja se priporoča enotedenski premor.

Mountaindrop shilajit se lahko uživa v kombinaciji z drugimi superživili in povečuje njihov potencial.

Shilajit - uporaba

Za koga Mountaindrop shilajit ni primeren?
Ker vpliva na metabolizem sladkorjev, naj si sladkorni bolniki redno preverjajo raven krvnega sladkorja. Zaradi vsebnosti fenilalanina se odsvetuje tudi bolnikom s fenilketonurijo.

V primeru nosečnosti, dojenja ali zdravstvenih težav pod zdravniškim nadzorom, se pred uživanjem posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Opozorila:

  • Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
  • Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
  • Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Sestavine: 100% mumie-shilajit

Neto količina: 25 g

Država porekla: Rusija, Altajsko gorovje

Proizvaja in polni: BTI KI TRENING d.o.o, Novi svet 6, 4220 Škofja Loka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mountaindrop Shilajit – gorska smola mumio (mumie), 25g / 40g / 65g”

Morda vam bo prav tako všeč…