Košarica
0,00 €

Naravno sladilo SunStevia – stevia dozer (300 tabletk)

Na zalogi

SunStevia tabletka nadomešča 4-5g belega sladkorja (žlička ali kocka sladkorja). Ne rabite več uporabljati umetnih sladil. S SunStevi lahko sladkate naravno in brezkalorično.

6,90 

Na zalogi

Količinski popust:
Polna cena 1-2 izdelka6,90 € / kos
-5% 3-4 izdelki6,56 € / kos
-10% 5 ali več6,21 € / kos

Opis

SunStevia tabletka vsebuje  97% Reb-A. Reb-A je najkvalitetnejši izvleček iz stevije, ki je 350x slajši od sladkorja. SunStevia tabletki je dodana esencialna aminokislina L-levcin.  L-levcin je aminokislina, ki jo telo ne more samo predelati, zato jo je potrebno zaužiti hrano. L-levcin v SunStevia tabletki je pridobljen iz rastlinskega vira.

SunStevia tabletka ne vsebuje umetnih snovi in sladil.
Sestava SunStevia tabletke:
•25% steviol glikozid(stevija s 97% Reb-A), L-levcin, soda bikarbona, natrijev citrat

Količina 300tabletk zadostuje za več kot pol leta, če dvakrat dnevno sladite napitke z eno SunStevia tabletko. Ena SunStevia tabletka na naraven način nadomešča 4-5g sladkorja.

UPORABA: SunStevia tabletka je izjemno sladka z okusom po sladkorju in kvalitetno nadomešča umetna sladila in sladkor. Primerna je za naravno sladkanje kave, čajev,toplih napitkov in pijač.  Dozirajte po potrebi.

Umetna sladila imajo na organizem škodljiv vpliv, zato jih je zaradi ohranjanja zdravja smotrno nadomestiti z naravnimi in bolj zdravimi sladili.

Proizvajalec: Pozitivna sprememba d.o.o.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Naravno sladilo SunStevia – stevia dozer (300 tabletk)”

Morda vam bo prav tako všeč…