Košarica
0,00 €

Brezglutenski špageti iz riža in koruze z bogato paradižnikovo omako

Brezglutenski špageti iz riža in koruze z bogato paradižnikovo omako

Skrivnost za pripravo zelo okusne in bogate paradižnikove omake so kakovostne sestavine in čas. Omako lahko pripravite tudi vnaprej in jo do uporabe zamrznete. Pred postrežbo jo samo še pogrejete in z njo prelijete kuhane Freee Brezglutenske špagete iz riža in koruze.


Sestavine

  • 2 čebuli
  • 1 rdeča ali rumena paprika
  • 3 stroki česna
  • 1 korenček
  • 2 žlici oljčnega olja
  • 800 celih paradižnikov, svežih ali iz konzerve
  • 4 žlice paradižnikovega pireja
  • 1 kozarec rdečega vina
  • 1 čajna žlička rjavega sladkorja
  • 1 žlica origana
  • 500 g Freee brezglutenskih špagetov iz riža in koruze
  • Sol, poper
  • Oljčno olje