Košarica
0,00 €

Stevia – Zdrav duh v zdravem telesu

SunStevia in SugarSweet sta naravno sladilo, ki v primerjavi s sladkorjem in umetnimi sladili ne zakisa telesa. Nimata negativnih vplivov na delovanje hormonskega sistema.

SunStevia in SugarSweet ima glikemični indeks 0 in nima vpliva na krvni sladkor kot ga ima sladkor z visokim glikemičnim indeksom (65), zato ne vpliva na nivo krvnega sladkorja in povečano izločanje hormona inzulina. Če se nivo krvnega sladkorja nenadoma poviša, se iz trebušne slinavke poveča izločanje hormona insulina. Insulin znižuje količino sladkorja v krvi, poleg tega pa odvečni sladkor spreminja v trigliceride, ki se nato shranjujejo v maščobne celice, zaradi česar se ob presežku redimo.

SunStevia in SugarSweet za razliko od sladkorja (4 kcal/g) ne vsebujeta kalorij, zaradi katerih bi se lahko zredili, zato z njo zlahka ohranjamo optimalno kalorično bilanco in hkrati nismo prikrajšani za okus sladkega v času diet z omenjenim kaloričnim vnosom.

Uživanje zdrave hrane, uživanje nepredelane in naravne hrane, optimalni kalorični vnos, optimalno delovanje hormonskega sistema, optimalni nivo krvnega sladkorja in stabilno izločanje hormona inzulina so formula za zdravje, zdravo telesno težo, dobro počutje, mladost in notranjo energijo – zdrav duh v zdravem telesu. S pomočjo SunStevia in SugarSweet-a se nam ni potrebno odpovedovati sladkemu okusu.

Uncategorized
Nazaj
Pomen Zdravega sladkanja
Naprej
Dvig krvnega sladkorja – Dvig apetita