Košarica
0,00 €

SugarSweet najboljši pomočnik na dieti

Zakaj so diete in hujšanje ponavadi neuspešni poizkusi? Zakaj se vse konča že po nekaj dneh? Kaj so najpogostejši razlogi za to?

Velikokrat se ljudje ogrejemo, imamo veliko motivacije in odločnosti. Ko tekom prvega tedna spoznamo, da nam v bistvu veliko stvari primankuje, ta motivacija in zagnanost močno padeta. Ponavadi se vse diete in poizkusi hujšanja končajo po enem tednu ali desetih dneh.

Zakaj? Med drugim je razlog tudi v tem, da ne dobimo svoje doze sladkorja. Kakorkoli obrnemo. Sladkor je odvisnost in ta odvisnost ni nič drugačna kot odvisnost od cigaret in alkohola.

Zakaj je ta sladkor tako problematičen? Zato, ker se ob zaužitju sladkorja močno dvigne sladkor v krvi, telo oziroma naša trebušna slinavka odreagirata tako, da pričneta izločati inulin, ki nivo sladkorja v krvi ponovno močno zniža. Ko se to zgodi, naše telo zahteva ponovno svojo dozo sladkorja. In smo v začaranem krogu neuspešmnih diet. Saj vemo – z uživanjem sladkorja, pač dieta ne more biti uspešna, sploh pa ne tako, da ga uživamo iz dneva v dan več. Kar se seveda zgodi ko enkrat začnemo. Hkrati pa je sladkor tudi izjemno nezdrav za naše telo in zobe.

 Kako torej najti pravi način, da lahko uspešno peljemo svojo dieto hkrati, pa se nam ni potrebno odpovedovati sladkanju?

Pravzaprav zelo preprosto. Sugar Sweet naravni nadomestek sladkorja brez kalorij je pravi odgovor na vašo težavo. Zakaj je drugačen od klasičnega sladkorja in zakaj naj izberete prav Sugar Sweet?

V poplavi vseh nadomestil sladkorja, verjamemo, da ste izgubljeni. Verjamemo, da ste že naleteli na slaba sladila, sladila s priokusi in preprosto to ni bilo to, ker preprosto niste potešili svoje želje po sladkem.

Pa poglejmo kaj vam lahko nudi SugarSweet?

·    Najbolj pomembno dejstvo je, da ne gre za umetno sladilo! Sugar Sweet vsebuje naravne poliole (eritritol) in naravno sladilo stevijo. Kar pomeni, da gre za popolnoma naraven produkt.

·    Je brez kalorične vrednosti in brez glikemičnega indeksa, kar pomeni, da zaužitje SugarSweet sladkorčka ne povzroči dviga sladkorja v krvi in zato ne razvijemo odvisnosti. Raven sladkorja ostaja enaka, mi pa smo vseeno dobili tisto svojo dozo sladkorja. Hkrati je brez kalorij, kar pomeni, da vam vnos ne bo dodajal nepotrebnih kalorij.

·    In brez skrbi primeren je tudi za vegeterjance in vegane.

·    In najboljše od vsega? Nima nobenega priokusa! Je popolnoma enakega okusa kot klasični sladkor.  A ni to super?

Torej zakaj je Sugar Sweet najboljši pomočnik na dieti?

Ker se z njim lahko brez slabe vesti sladkamo tudi na najbolj striktnih dietah in nam tako omogoča, da dobimo svojo dozo sladkorja brez slabe vesti in brez posledic propadle diete. In verjamemo, da bo tako lažje držati dieto in tudi obdržati zdrav način življenja, kar pa je na koncu vsega bistvo vsakega hujšanja. Saj poznate tisto – hujšamo več mesecev, potem ko ne zmoremo več, pa pojemo vse sladkarije tega sveta. To se s pomočjo Sugar Sweet ne bo zgodilo. Dobili boste svojo dozo sladkorja, vi boste potešeni – telo pa vam bo hvaležno in predvsem ne boste imeli težav z držanjem diete.

In ne pozabite na tiste skrite sladkorje, ki jih največ najdemo v vodi z okusom, jogurtih, kosmičih in podobno (predvsem tudi v živilih – ki veljajo za zdrava živila). Vse to si lahko z dodatkom Sugar Sweet naravnega nadomestka sladkorja pripravite sami doma.

Poizkusite SugarSweet, obljubimo vam, da bo z njegovo pomočjo vaša dieta več kot uspešna, celo tako da bo vaša dieta postala tudi vaš zdrav način življenja.

Uncategorized
Nazaj
Cavalier najboljši sladki čokoladni namaz
Naprej
Negativna čustva VS sladkanje