Košarica
0,00 €

SunSteva sladila – 100% stevia (beli prah)

SunStevia je prva slovenska blagovna znamka s ponudbo naravnega sladila iz rastline stevije (koncetrati stevije) in SugarSweet naravnim sladilom v obliki sladkorja (stevia v kristalih oz. granulah) brez energijske vrednosti in glikemičnega indeksa.

CLASSIC, PREMIUM, PREMIUM+ in ELITE SO KVALITETNA NARAVNA SLADILA STEVIE V OBLIKI KONCETRIRANEGA BELEGA SLADKEGA PRAHU , KI JE OD 200x DO 350X SLAJŠI OD SLADKORJA. VSAK OD NJIH IMA RAZLIČEN REB-A DELEŽ  IN ZARADI TEGA RAZLIČEN OKUS.
Sunstevia CLASSIC, PREMIUM in ELITE vsebuje 100-odstotni izvleček iz rastline stevia, brez drugih umetnih dodatkov ali primesi.

SunStevia sladila so preverjena po Evropskih standardih in zagotavljajo vrhunsko kvaliteto in kreditabilnost surovine.

Resničnost vsebnosti Reb-A v sladilu potrjujejo opravljene analize.
* SunStevia v imenu korektnega odnosa do distributerjev, trgovcev in potrošnikov razkriva procentualni delež Reb-A v svojih sladilih. 

– SunStevia Classic s 40% deležem Reb-A,  ima 200X močnejšo sladilno moč kot namizni sladkor.
Classic ima zaradi nizkega deleža Reb-A značilen priokus po rastlini stevia, ki je očitno grenak.

SunStevia Premium s 60% deležem Reb-A, ima 250x močnejšo sladilno močjo kot namizni sladkor.
Premium je zaželjen med uporabniki, ki jim je všeč rahel priokus rastline stevia. PREMIUM poleg 60% Reb-A vsebuje ostale izvlečke iz stevije: Reabaudozid C, Steviozid, Dulcoside v deležu 40%.

  • V primerjavi s SunStevia 97% Reb-A je manj sladek, lažji za doziranje in z mehkim prikusom rastline Stevije.

SunStevia Elite s 97% deležem Reb-A,  ima 350x močnejšo sladilno močjo kot namizni sladkorElite je popolnoma sladek brez grenkobnega priokusa, saj vsebuje samo steviol glikozid po imenu Rebaudiozid ali krajše Reb-A. Reb-A je najkvalitetnejši in najdražji izvleček iz rastline stevia, ki ga odlikuje izjemna sladkost. Nanj prisegajo uporabniki, ki želijo kupiti najmočnejši oz. najsladkejši koncetrat stevie.

  • Zaradi izjeme 350-kratne sladkosti v primerjavi s sladkorje je potrebno pazljivo doziranje. V primeru predoziranja se pojavi okus »umetnega sladila«!
  • V primerjavi s SunStevia Classic in Premium je bolj sladek in brez priokusa rastline stevia

SunStevia ELITE je izjemno sladek, zato uporabniki z izrazitejšo senzibilnostjo na sladek okus raje izberejo izdelek Prremium, ki ima priokus rastline stevije in nižjo sladilno močjo (250X)

 

 

Uncategorized
Nazaj
Pomen Zdravega sladkanja
Naprej
Dvig krvnega sladkorja – Dvig apetita