Košarica
0,00 €

Otroški probiotiki v prahu z vitaminom C Viridian, 50 g

Na zalogi

OTROŠKI PROBIOTIKI V PRAHU z vitaminom C Viridian so strokovno oblikovana formula, ki vsebuje dobre črevesne bakterije, znane kot probiotiki.

Simbiotična otroška mešanica v prahu je mešanica 4 sevov dobrih črevesnih bakterij, Lactobacilli in Bifidobacteria, ki so bili izbrani s pomočjo edinstvenega procesa, katerega namen je identificirati najbolj klinično raziskane probiotične seve bakterij.

Original price was: 19,95 €.Current price is: 19,94 €.

Na zalogi

Opis

Otroški probiotiki v prahu Children’s powder z vitaminom C Viridian so strokovno oblikovana formula, ki vsebuje dobre črevesne bakterije, znane kot probiotiki.

Simbiotična otroška mešanica v prahu je mešanica 4 sevov dobrih črevesnih bakterij, Lactobacilli in Bifidobacteria, ki so bili izbrani s pomočjo edinstvenega procesa, katerega namen je identificirati najbolj klinično raziskane probiotične seve bakterij.

Edinstven prebiotik FS2-60 ponuja polni spekter prebiotičnih oligosaharidov in rastlinskega inulina. FS2-60 se ne abosrbira, ampak pomaga ustvarjati prijazno floro in naseljevanje kolonizacij dobrih bakterij Lactobacilli in bifidobacteria, med tem ko zmanjša oporo za slabe bakterije.

Simbiotična otroška mešanica v prahu vsebuje tudi vitamin C, ki ima pomembno vlogo na številnih področjih človekovega zdravja.

Vitamin C:

  • prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,
  • prispeva k delovanju živčnega sistema,
  • prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju,
  • ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom,
  • prispeva k sproščanju energije pri presnovi,
  • ima vlogo pri delovanju imunskega sistema,
  • ima vlogo pri nastajanju kolagena (za normalno delovanje hrustanca, kosti, kože, žil, dlesni in zob).

Koristi uživanja probiotikov za otroke Viridian

Probiotiki so koristne bakterije, ki živijo v našem črevesju, imenovane tudi mikrobiom. Človeški mikrobiom je edinstven ekosistem mikroorganizmov v našem telesu, ki se oblikuje od rojstva naprej in je odvisen od zunanjih in notranjih dejavnikov, npr. bolezni, prehrane, genetike, higiene, stresa, itd.

Porušeno ravnotežje med slabimi in dobrimi bakterijami v našem mikrobiomu ima lahko negativen vpliv na naše zdravje in počutje. Spremembe v mikrobiomu, ki se zgodijo v otroštvu, imajo lahko dolgotrajne posledice. K ohranjanju zdravega mikrobioma lahko pripomoremo tudi z izvajanjem probiotične kure.

Še posebej priporočeno je izvajanje probiotične kure pred začetkom vrtca ali šole, ker na ta način pomagamo naravno okrepiti imunski sistem otrok, da se bo ta lahko učinkovito boril proti okužbam.

Kako izvajati probiotično kuro za otroke?

Otrok naj probiotike uživa najmanj 2 meseca neprekinjeno vsak dan, in sicer v količini predpisani na deklaraciji glede na njegovo starost. To bo omogočilo, da se koristne bakterije kolonizirajo v njegovem črevesju.

1-4 leta (1 g = 1 priložena žlička)
4-8 let (2 g = 2 priloženi žlički)
8-11 let (3 g = 3 priložene žličke)
11-14 let (4 g = 4 priložene žličke)

Priporočeno količino probiotika vmešajte v hladno hrano ali pijačo. Probiotiki Viridian so dobrega okusa in ne vsebujejo mleka.

Dodatna podpora imunskemu sistemu z vitaminom D

Sinergijski učinek pri podpori imunskemu sistemu lahko dosežemo s kombinacijo probiotikov in vitamina D.

Vitamin D3 kapljice za otroke Viridian vsebuje tekočo obliko vitamina D3, ki prispeva k delovanju imunskega sistema, k normalni ravni kalcija v krvi ter k ohranjanju zdravih kosti in zob. Dodajanje vitamina D je še posebej priporočeno v jesenskih in zimskih mesecih, ko koža ni dovolj izpostavljena sončnim žarkom.

Prednosti otroški probiotikov Viridian

Probiotiki za otroke Viridian vsebujejo klinično dokazane žive seve dobrih bakterij v ravno prav velikem številu, da se bodo ob pravilno izvedeni probiotični kuri koristne bakterije lahko naselile v otrokovem črevesju in ugodno vplivale na otrokov imunski sistem in prebavila.

Otroški probiotiki v prahu z vitaminom C Viridian ne vsebujejo glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil.

100% aktivne sestavine. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.

Servirna žlička z dozažo 1 g je priložena.

 

 

Mnenja

  1. Jure

    Krasno!

Podaj mnenje

Morda vam bo prav tako všeč…