Vse najboljše Sunwarrior! Za 13 let delovanja znamke Sunwarrior v Sloveniji vam podarjamo 13% popust s kodo 13LET na vse Sunwarrior izdelke. Akcija traja od 29. 5. do vključno 18. 6. 2024.

Košarica
0,00 €

Vse najboljše Sunwarrior! Za 13 let delovanja znamke Sunwarrior v Sloveniji vam podarjamo 13% popust s kodo 13LET na vse Sunwarrior izdelke. Akcija traja od 29. 5. do vključno 18. 6. 2024.

Vitamin D3 kapljice za otroke Viridian, 30 mL

Na zalogi

ViridiKid VITAMIN D3 KAPLJICE ZA OTROKE Viridian je tekoča oblika vitamina D3, ki se nahaja v priročni embalaži – steklenički s kapalko – in ponuja 400 IU vitamina D3 v 0.5 mL.

Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema, k normalni ravni kalcija v krvi ter k ohranjanju zdravih kosti in zob.

Za boljši okus je izdelku dodano malo naravnega pomarančnega olja, ki poskrbi za nežen priokus.

Izdelek je 100% primeren za vegane (vitamin D3 je pridobljen iz lišajev).

Primerno za otroke od 6. meseca starosti dalje.

 

11,95 

Na zalogi

Količinski popust:
Polna cena 1-2 izdelka11,95 € / kos
-5% 3-4 izdelki11,35 € / kos
-10% 5 ali več10,76 € / kos

Opis

Vitamin D3 kapljice za otroke | Viridian Viridikid Vitamin D Drops, 30 mL

ViridiKid vitamin D3 kapljice za otroke Viridian je tekoča oblika vitamina D3, ki se nahaja v priročni embalaži – steklenički s kapalko – in ponuja 400 IU vitamina D3 v 0.5 mL. Veganskemu D3 je za boljši okus dodano malo naravnega pomarančnega olja, ki poskrbi za nežen priokus.

Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema, k normalni ravni kalcija v krvi ter k ohranjanju zdravih kosti in zob. Ker je strah pred sončnimi žarki vedno večji, naše izpostavljanje soncu pa tudi zaradi načina življenja, prekratko, se posledice pomanjkanja vitamina D lahko pokažejo tudi pri otrocih.

Koža sama ne more proizvesti vitamina D, če je zaščitena z oblačili ali namazana s kremo z zaščitnim faktorjem 15, ki pri otrocih celo drastično zmanjša sposobnost kože proizvajanja vitamina D za kar 95%.

Znanstveniki zato svetujejo, da ljudje, ki se večino dneva zadržujejo v notranjih prostorih, nujno pa tudi vse nosečnice in doječe matere ter starejši od 65 let in vsi otroci med 6 meseci in 5 leti, poskrbijo za svoje potrebe po vitaminu D v obliki prehranskih dopolnil.

Vitamin D3 je naravna oblika vitamina D, ki ga telo naravno proizvaja, z biotransformacijo holesterola, natančneje se sama pretvorba vitamina D3 zgodi v jetrih, v obliko ­25(OH)D3. Ta oblika je nato v ledvicah in še nekaterih drugih tkivih pretvorjena v aktivno obliko 1­25(OH)2D3, ki nato sproži različne fiziološke procese v telesu.

Vitamin D3 kapljice za otroke Viridian so primerne za otroke od 6. meseca starosti dalje.

Za dodatno podporo za otroke priporočamo sinergijsko kombinacijo z izdelkom Otroški probiotiki v prahu z vitaminom C Viridian ter Viridikid ekološko omega 3 olje za otroke.

Vsa Vitamin D Viridian prehranska dopolnila so veganom prijazna.

Viridian vitamin D3 je pridobljen iz lišajev.

Morda vam bo prav tako všeč…