Košarica
0,00 €

Vitamin D3 kapljice za otroke Viridian, 30 mL

Na zalogi

ViridiKid VITAMIN D3 KAPLJICE ZA OTROKE Viridian je tekoča oblika vitamina D3, ki se nahaja v priročni embalaži – steklenički s kapalko – in ponuja 400 IU vitamina D3 v 0.5 mL.

Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema, k normalni ravni kalcija v krvi ter k ohranjanju zdravih kosti in zob.

Za boljši okus je izdelku dodano malo naravnega pomarančnega olja, ki poskrbi za nežen priokus.

Izdelek je 100% primeren za vegane (vitamin D3 je pridobljen iz lišajev).

Primerno za otroke od 6. meseca starosti dalje.

 

11,95 

Na zalogi

Količinski popust:
Polna cena 1-2 izdelka11,95 € / kos
-5% 3-4 izdelki11,35 € / kos
-10% 5 ali več10,76 € / kos

Opis

Vitamin D3 kapljice za otroke | Viridian Viridikid Vitamin D Drops, 30 mL

ViridiKid vitamin D3 kapljice za otroke Viridian je tekoča oblika vitamina D3, ki se nahaja v priročni embalaži – steklenički s kapalko – in ponuja 400 IU vitamina D3 v 0.5 mL. Veganskemu D3 je za boljši okus dodano malo naravnega pomarančnega olja, ki poskrbi za nežen priokus.

Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema, k normalni ravni kalcija v krvi ter k ohranjanju zdravih kosti in zob. Ker je strah pred sončnimi žarki vedno večji, naše izpostavljanje soncu pa tudi zaradi načina življenja, prekratko, se posledice pomanjkanja vitamina D lahko pokažejo tudi pri otrocih.

Koža sama ne more proizvesti vitamina D, če je zaščitena z oblačili ali namazana s kremo z zaščitnim faktorjem 15, ki pri otrocih celo drastično zmanjša sposobnost kože proizvajanja vitamina D za kar 95%.

Znanstveniki zato svetujejo, da ljudje, ki se večino dneva zadržujejo v notranjih prostorih, nujno pa tudi vse nosečnice in doječe matere ter starejši od 65 let in vsi otroci med 6 meseci in 5 leti, poskrbijo za svoje potrebe po vitaminu D v obliki prehranskih dopolnil.

Vitamin D3 je naravna oblika vitamina D, ki ga telo naravno proizvaja, z biotransformacijo holesterola, natančneje se sama pretvorba vitamina D3 zgodi v jetrih, v obliko ­25(OH)D3. Ta oblika je nato v ledvicah in še nekaterih drugih tkivih pretvorjena v aktivno obliko 1­25(OH)2D3, ki nato sproži različne fiziološke procese v telesu.

Vitamin D3 kapljice za otroke Viridian so primerne za otroke od 6. meseca starosti dalje.

Za dodatno podporo za otroke priporočamo sinergijsko kombinacijo z izdelkom Otroški probiotiki v prahu z vitaminom C Viridian ter Viridikid ekološko omega 3 olje za otroke.

Vsa Vitamin D Viridian prehranska dopolnila so veganom prijazna.

Viridian vitamin D3 je pridobljen iz lišajev.

Deklaracija:

Vitamin D3 kapljice za otroke Viridian - deklaracija

Morda vam bo prav tako všeč…