Košarica
0,00 €

Sladko je lahko brez kalorij

SugarSweet naravna sladila brez kalorij

Ste že kdaj slišali, da morate pri hujšanju ustvarjati deficit v kalorijah? Zagotovo ste. V teoriji je čisto preprosto. Manj kalorij morate zaužiti, ter jih več porabiti. Vemo, da sladice pomenijo presežek kalorij, zato jih naj na dieti ne bi uživali. Ampak kaj, ko se je včasih čokoladi, pecivu ali piškotom tako težko upreti… Naj vam predstavimo rešitev. Obstaja način, da uživate sladke jedi tudi na dieti: izberite naravna sladila brez kalorij SunStevia in SugarSweet.

Kako ustvariti kalorični deficit?

Poraba kalorij je seveda pri vsakem človeku drugačna. Že za osnovno delovanje telesa porabimo določeno število kalorij, ki pa je pri vsakem človeku drugačno. Odvisno je od teže, višine, metabolizma in stopnje aktivnosti.

Enako velja za športne aktivnosti. Če nekdo porabi 500 kalorij za določeno vadbo, ni rečeno, da jih boste tudi vi. Vendar pa lahko aktivnosti vsaj načrtujemo in jih razporejamo ter prilagajamo.

Drugače pa je pri prehrani. Seveda jo lahko prav tako razporejamo, načrtujemo in pri njej maksimalno pazimo. Vendar pa ni rečeno, da bo manjša količina hrane povzročila izgubo naše teže. Zakaj? Zato ker vsaka hrana ni enako kalorična; zato ker se v marsikateri hrani skrivajo določene kalorije, ki jih ne bi pričakovali.

Vzemimo za primer jogurt. Jogurt je po določenih prepričanjih izjemno zdravo živilo. Morda tudi je, ampak brez dodatkov. Ljudje na žalost veliko posegajo po sadnih jogurtih, ki pa vsebujejo zares velike količine dodanega sladkorja. En povprečen 250 ml sadni jogurt vsebuje denimo 15 g sladkorja v 100 ml. Kar na koncu pomeni 37 g sladkorja v enem lončku jogurta. Če za lažjo predstavo to pretvorimo, je to 4 jedilne žlice sladkorja. In sadni jogurt tukaj ni edini krivec. Podobno velja za razne vode z okusom, mleka z okusom, omake, muslije in podobno.

Vpliv sladkorja na telesno težo in zdravje

Ne moremo mimo dejstva, da je sladkor pomemben v našem življenju. Pa ne zato, ker bi bil nujno potreben za preživetje, ampak preprosto zato, ker nam je všeč sladek okus. Tisti sladki občutek, ki marsikoga pomiri in se z njim malo razvaja. Marsikdo reče: “Ah, danes pa lahko… Ah temu se pa ne bom odpovedal…”

Zakaj bi se celo življenje odpovedovali nečemu, kar imamo radi in nam je dobro? Čokolade, torte, pecivo, piškoti, razni prigrizki… Skušnjave, ki jim vedno znova podležemo in na ta način zaužijemo tudi ogromno dodanega sladkorja. Sladkor predstavlja prazne kalorije in pa presežek kalorij, ki lahko vodi v povišanje težedebelost in razne bolezni1.

Rešitev: Sladko brez kalorij

Ali se je potem potrebno odpovedati sladkim jedem? Odgovor je: NE. Le izbirati je potrebno pametno. Obstaja rešitev, kako uživati v sladkarijah, brez da bi zaradi tega trpeli za negativnimi posledicami prekomernega vnosa sladkorja. V sladkem lahko uživamo tudi brez dodanih kalorij iz sladkorja!

IZDELKI, S KATERIMI LAHKO POSLADKAMO JEDI BREZ SLADKORJA IN BREZ DODATNIH KALORIJ:

Ponujamo vam rešitev v obliki sladkorja brez kalorij! V naši spletni trgovini boste našli dve različni rešitvi za pripravo sladkih jedi brez dodanega sladkorja: sladila SugarSweet in sladila SunStevia. Oboje je brezkalorično in brez negativnih posledic na vaše zdravje.

Naravna sladila SugarSweet in Sunstevia so odlična alternativa sladkorju in umetnim sladilom za pripravo bolj zdravih sladic, ki ne bodo sabotirale vašega truda pri vzdrževanju zdrave telesne teže.

Poizkusite. Navdušeni boste!

Hujšanje Naravno sladilo Prehrana Stevija SugarSweet
Nazaj
Je sladkor lahko zdravilo?
Naprej
Je zdrava prehrana zares zapletena?