Košarica
0,00 €

Najboljša stevia je Sunstevia – bistvene razlike z drugimi sladili iz stevije

Najboljša stevia sunstevia

V kolikor ste kdaj poskusili stevijo in ste okusili več grenkobe kot sladkega okusa, ste okusili nekvalitetno stevijo z nizko vsebnostjo Reb-A. Najboljša stevia – SunStevia – se ponaša z vrhunsko kvaliteto, ki jo podrobneje predstavimo v nadaljevanju.

Nizka cena drugih sladil iz stevije  je pogosto posledica nekakovosti. Z izbiro nekakovostnega sladila privarčujemo le v smislu kvalitete sladila, slabših sladilnih lastnosti in na račun vašemu zdravju blagodejnih lastnosti.

SunStevia vam ponuja naravna sladila:
  1. S 100% izvlečkom (ekstraktom), pridobljenim iz lista rastline stevije in optimalnimi deleži steviol glikozidov.
  2. Z najvišjim deležem Reb-A izvlečka (najkvalitetnejši, najslajši in najdražji izvleček) na SLO tržišču.
  3. Z najvišjimi standardi testiranj in regulativ proizvodnje.
  4. Z izvlečki iz lista rastline stevije in NE izvlečki iz stebla ali korenine, ki so nekakovostni.
  5. Z priloženo merico 0,5 ml, saj je sladila s tako izjemno sladkostjo brez merice zelo težko dozirati.
  6. BREZ vsebnosti umetnih sladil, drugih umetnih dodatkov ali primesi drugih surovin, ki jih mnoga takozvana “stevija sladila” vsebujejo.
Zaradi navedenih lastnosti je SunStevia najboljša stevia na slovenskem tržišču.

Kaj pa cena? Nizka cena stevija sladila je nizka na račun slabe kvalitete izvlečka, slabega razmerja deležev steviol glikozidov, nizkega deleža Reb-A,  primesi umetnih sladil ali snovi in če je izvleček pridobljen iz stebla ali korenine namesto lista rastline stevije.

Ob redni uporabi naravnega sladila SunStevia nam bo količina 25 g služila kar 2 – 3 mesece. V tako dolgem časovnem obdobju je razlika v ceni med cenenim in kvalitetnim sladilom zares malenkostna, razlika med nekvaliteto in kvaliteto pa nikakor ni malenkostna.

Vsa naravna sladila SunStevia so testirana po  standardih in regulativah, ki jih določuje Skupni strokovni živilski odbor (JECFA), kar kupcu in uporabniku zagotavlja prvovrstno kvaliteto sestavin in verodostojne podatke o količinah izvlečkov (predvsem izvlečka Reb-A).
Vsa naravna sladila SunStevia Reb-A ustrezajo znanstvenemu mnenju Sveta za aditive za živila in hranilne vire o varnosti steviol glikozidov in izpolnjujejo pogoje direktiv Evropske agencije za varnost hrane (EFSA).

Preberite tudi namige za boljši nakup: Na kaj moramo biti pozorni pri nakupu sladila iz stevije.

Naravno sladilo Stevija
Nazaj
Kakavovo maslo – dokaz kakovosti čokolade
Naprej
Rastlina stevija: Kaj je stevija in kako se uporablja