Košarica
0,00 €

Natural Earth Baobab, 150 g (rok uporabe najmanj do 31.5.2024)

Na zalogi

Baobab (Adansonia digitata) ali kruhovec, imenovan tudi drevo življenja, raste v divjih savanskih področjih Afrike.

Natrual Earth Baobab Premium iz kontrolirane ekološke pridelave vsebuje samo prah posušene sredice skrbno izbranih zrelih sadežev afriškega drevesa baobab.

Sredico, posušeno znotraj sadeža baobab v sklopu naravnega procesa zorenja, se previdno odstrani iz zaprte lupine, da se ohranijo vse naravne lastnosti. Je 100% naravni produkt, saj ni nobene toplotne obdelave in drugih dodatkov, zato se zadržijo vse pomembne sestavine.

Baobab Premium iz kontrolirane ekološke pridelave zagotavlja idealno količino in razmerje 15-30% topnih in 15-30% netopnih vlaknin.

Original price was: 14,90 €.Current price is: 7,45 €.

Na zalogi

Opis

Natural Earth Baobab (Adansonia digitata) ali kruhovec, imenovan tudi drevo življenja, raste v divjih savanskih področjih Afrike. Baobab Premium iz kontrolirane ekološke pridelave vsebuje samo prah posušene sredice skrbno izbranih zrelih sadežev afriškega drevesa baobab.

Sredico, posušeno znotraj sadeža baobab v sklopu naravnega procesa zorenja, se previdno odstrani iz zaprte lupine, da se ohranijo vse naravne lastnosti. Je 100% naravni produkt, saj ni nobene toplotne obdelave in drugih dodatkov, zato se zadržijo vse pomembne sestavine. Natural Earth Baobab Premium iz kontrolirane ekološke pridelave zagotavlja idealno količino in razmerje 15-30% topnih in 15-30% netopnih vlaknin.

Sestavine: 100% sredica bio sadeža baobab v prahu. Brez glutena.

Uporaba in priporočena dnevna količina: Priporočena dnevna količina: 2 čajni žlički (4 g) baobaba raztopite v tekočini po lastnem okusu ali pa ga zaužijte samostojno.

Neto količina: 150 g

Država porekla: Senegal

Dobavitelj: Eternis, Vesna Černe s.p., Reboljeva 11, 1000 Ljubljana

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Natural Earth Baobab, 150 g (rok uporabe najmanj do 31.5.2024)”