Košarica
0,00 €

Viridian ekološki arnika balm, 60 ml

Na zalogi

Pomirjujoče mazilo s hranljivimi olji in rastlinskimi izvlečki, ki podpirajo in negujejo telo.

✓ Neguje modrice in blaži bolečine v mišicah.
✓ 100 % aktivne sestavine.

✓ Brez škodljivih sestavin.
✓ Skrbno in ročno pridelano od semena do končnega kupca.

27,94 

Na zalogi

Opis

Viridian ekološki arnika balm, 60 ml

Ekološki balm vsebuje pomirjujočo ekološko arniko in olja, ki negujejo kožo ter z zaščitnim čebeljim voskom to pomirjujoče mazilo podpira zdelano in utrujeno telo.

Arnika je najbolj znana po svojih protivnetnih lastnostih in sposobnosti celjenja modric ter blaženja mišičnih bolečin.

Zakaj ga obožujemo?

  Izdelano iz 100 % naravnih sestavin.
  Priročna velikost 60 ml – odlična za uporabo na poti.
  Ekološki certifikat združenja Soil Association.
✓  Neguje modrice in blaži bolečine v mišicah.

Vsi balmi Viridian so proizvedeni in pakirani na ekološki kmetiji v Angliji. Vse rastline so vzgojene iz ročno posejanih semen spomladi, konec poletja pa so ročno obrane v počasnem in občutljivem postopku, ki ohranja celovitost vsake rastline. Po nežnem sušenju cvetov in zelišč jih previdno namočimo v olje, da se v njih ohranijo najboljše zeliščne učinkovine. Majhne serije nato zmešajo z drugimi terapevtskimi sestavinami in ustvarijo razkošne balme. Vsak balm je ročno izdelan s skrbnostjo do narave in veliko vloženega časa.

Vsi naši balmi imajo ekološki certifikat združenja Soil Association – bolje za planet, bolje za vas. Vsebujejo 100 % aktivne sestavine, ki so jih oblikovali strokovnjaki za prehrano, brez umetnih polnil in škodljivih snovi. Pridobljene v skladu s strogimi etičnimi merili družbe Viridian, vključno s prepovedjo testiranja na živalih, brez GSO in palmovega olja.

Sestava: Helianthus annuus seed oil, Simmondsia chinensis seed oil, Cera flava, Butyrospermum parkii, Arnica montana flower extract, Symphytum sp. Extract, Calendula officinalis flower extract, Rosmarinus extract, Lavandula angustifolia oil, Limonene & Linalool.
Splošna imena zgoraj navedenih sestavin: organic sunflower oil, organic jojoba oil, organic beeswax, organic shea butter, organic arnica flower extract, organic comfrey extract, organic calendula (marigold) flower extract, organic rosemary extract.

Uporaba: nanesite na kožo po potrebi. Samo za zunanjo uporabo. Ne nanašajte na poškodovano ali krvavečo kožo.

Neto količina: 60 g

Distributer: Orix d.o.o., Vodnikova cesta 40, 1000 Ljubljana