Košarica
0,00 €

Hujšanje še nikoli ni bilo tako preprosto

Največja nočna mora vsake diete ali hujšanja je zagotovo odpovedovanje. Se strinjate? In prvo odpovedovanje vidimo zagotovo vsi ali vsaj večina v sladkorju in sladkih izdelkih. Vsi dobro vemo, da so sladkor, sladkarije in vsi sladki izdelkih veliki sovražniki diet in hujšanja. Pravzaprav nimajo nobene povezave in se je vsem tem izdelkom enostavno potrebno odreči v kolikor želimo doseči uspeh diet in hujšanja. Pa ne samo pri hujšanju, temveč seveda tudi pri zdravem načinu življenja, kjer ta tihi beli ubijalec seveda nima kaj iskati. In vsa ta odpovedovanja vodijo k prenehanju hujšanja, prenehanju diet ali še huje k prenehanju našega zdravega načina življenja. Saj veste – le enkrat se živi in podobne fraze pozna marsikdo. Zakaj bi se odpovedovali ko pa živimo le enkrat – kdaj bomo si privoščili dobrote, če ne sedaj? V neki meri se seveda strinjamo, vendar smo še zmeraj mnenja, da je potrebno poskrbeti zase in svoje zdravje. Res je, da se živi le enkrat in res je, da moramo v tem enkrat uživati in si privoščiti to kar nam je dobro in všeč. Vendar se ob vsem tem moramo zavedati tudi pomena kvalitete našega življenja. Tudi enkrat moramo živeti kvalitetno, tudi enkrat moramo živeti tako, da se bomo dobro počutili in tudi enkrat se moramo zavedati, da nezdrava hrana vodi v bolezni, slabo počutje in še kaj. Zato se sprašujemo – ali je vredno uživati v hrani nekaj časa, potem pa v tem enkrat se živi živeti z boleznijo in bolečinami? Vsekakor ni kajne?

Ker pa se zavedamo pomena tega, da se živi le enkrat in, da si moramo kljub vsemu privoščiti stvari, ki jih imamo radi, smo za vsa sladkanja, sladkarije in sladke pregrehe našli odlično rešitev, ki jo uporabljamo tudi sami. Našli smo izdelke s katerimi se lahko sladkamo brez slabe vesti. Bodisi sladkamo vsa naša ustvarjanja ali pa uživamo v različnih čokoladnih razvajanjih.

V kolikor se želite sladkati in se sladkorju ne morete odpovedati, hkrati pa vas skrbijo kilogrami in vaše zdravje izbrite enega izmed SugarSweet sladkorčkov. Obljubimo, da je enakega okusa kot klasični sladkor in obljubimo, da ni škodljiv vašemu zdravju. Na koncu vsega, pa nabolj pomembno – je brez kalorij, kar pomeni, da vam v vaš jedilnik ne bo prinašal dodatnih in nepotrebnih kalorij. Gre za naravni nadomestek sladkorja, ki vsebuje stevijo in eritritol, zato brez skrbi, ti sladkorčki niso kemija in brez skrbi negativnih vplivov na vaše zdravje, v primerjavi z klasičnim sladkorjem ni. Uporabljate, pa ga lahko popolnoma enako kot klasični sladkor in povsod kjer bi sicer uporabili klasični sladkor.

Kaj pa čokolada in čokoladni izdelki? Tudi tukaj imamo rešitev. Cavalier čokoladni izdelki, ki so brez dodanega sladkorja so kot nalašč za vse diete, hujšanja ter za zdrav način življenja – za sladkanje brez slabe vesti. Sladkani so z stevijo – zato brez skbri ne bodo škodovali vašemu zdravju. In ja – izbira je raznolika. Od klasičnih čokolad, do polnjenih čokolad, bombonier ali celo lešnikovega namaza, za katerega mnogi pravijo da je veliko boljši kot klasični in nezdravi čokoladni namazi.

Torej – izbira je vaša. Ni se vam potrebno odpovedovati sladkostim v življenju – posezite po zdravih in pametnih izbirah.

Dobrodošli v svetu SLADKO.si. Zdrava in sladka izbira za vsakogar.

Uncategorized
Nazaj
Sladkati se, a biti zdrav
Naprej
Sladko darilo – Zdravo darilo

Warning: Undefined variable $term in /home/nutriholis/nutriholis.si/wp-content/themes/woondershop-pt-child/inc/woocommerce.php on line 58