Košarica
0,00 €

Sladkati se, a biti zdrav

 

 

Sladkati se in biti zdrav. Rekli boste, da sta to dva pojma. Morda sta res, a vsekakor lahko najdeta tudi skupno točko. Torej sladkanje je samo po sebi negativno, že sama beseda daje negativni prizvok. Biti zdrav, pa pomeni, da člove uživa le v zdravi prehrani, brez sladkanja in sladkih pregreh. Torej kako se sladkati a kljub vsemu ostati zdrav? Težko boste rekli. Mi pa pravimo, da je vse v naših glavah ali v iskanju alternativ sladkanja, ki bo zdravo a ostalo sladko. Ljudje imamo na razpolago toliko različnih stvari in velikokrat je potrebno samo nekaj razmišljanja, da pridemo do rešitve. Seveda podpiramo zdrav način življenja, ne podpiramo nezdravega sladkanja, a hkrati ne podpiramo odrekanja. Tistega odkrekanja, ki nas lahko prav tako vodi v bolezen. Si predstavljate, da bi se morali vso življenje odrekati sladkim stvarem in sladicam, samo zato da bi ostali zdravi? Si predstavljate, da bi vso življenje živeli popolnoma brez sladkorja, sladkih razvad ali še huje brez čokolade? No, vsak zdrav način življenja zapoveduje odrekanje sladkorju in zapoveduje, da pač sladke stvari in čokolada ne sodijo na vaš jedilnik. Morda enkrat na teden. Ampak ko zagledate tisti stavek enkrat na teden, se vam verjetno zamegli pred očmi, in si zagotovo ne znate predstavljati, kako boste čakali tisti dan, ko si boste lahko privoščili košček čokolade ali sladkano kavo. Morda kos torte ali palačinke. In ko boste tako preživljali teden po teden, bo ta želja postajala vse večja in večja. Na koncu bo želja tako velika, da bo premagala tisti jedilnik in boste pojedli vse kar vam bo padlo pod roke in bo vsaj malo dišalo po sladkem. Pojedli boste toliko, da bo zadostovalo za vse tedne za nazaj. In vsi vemo, da to zagotovo ni naš namen. In prav to se zgodi pri večini primerov, ki prakticirajo takšna groba odrekanja. Sami pa verjamemo, da se za vsako stvar najde alternativa in tudi pri sladkanju se. Mi smo jo našli.

SugarSweet in Cavalier stevia čokoladne izdelke. Vsi ti izdelki so sladki, a hkrati zdravi. In vsi ti izdelki izpolnjujejo pogoje in stavek sladkati se, a ostati zdravi. SugarSweet vam tako nudi različne nadomestke sladkorja, ki so brez kalorij hkrati pa so popolnoma naravni saj so izdelani iz eritritola in stevije. Razlikujejo se po sladilni moči in konsistenci. Ponujena je celo možnost sladkorja v prahu.

Cavalier pa vam nudi vse čokoladne pregrehe v veliko bolj zdravi obliki, saj so slajene s stevijo. In Cavalier vas ne bo prikrajšal praktično za nič, saj ima v svoji ponudbi tako navadne čokolade, mini čokolade, polnjene čokolade, čokolade z lešniki, pa tudi bonboniere in celo lešnikov namaz. Ja lešnikov namaz, za katerega mnogi trdijo, da je boljši od tistih nezdravih čokoladnih namazov.

Torej zakaj bi se odpovedovali, če pa lahko najdemo alternative? Zakaj bi se odrekali sladkemu okusu, če nam ni treba? Izberite svojo zdravo izbiro sladkanja in ohranite telo bolj zdravo s pomočjo SugarSweet in Cavalier izdelkov. Hkrati, pa preprečite pojav odpovedovanju sladkanja.

Saj veste, življenje si moramo posladkati. A naj bo to na zdrav način.

Uncategorized
Nazaj
Vsaka sladka stvar je lahko zdrava
Naprej
Hujšanje še nikoli ni bilo tako preprosto

Warning: Undefined variable $term in /home/nutriholis/nutriholis.si/wp-content/themes/woondershop-pt-child/inc/woocommerce.php on line 58