Košarica
0,00 €

Aloe vera ekološki sok Fushi, 500 ml

Razprodano, kmalu na zalogi.

Ekološko vzgojena aloe vera Fushi prihaja iz Mehike, je sveže stisnjena in vsebuje minimalno 1700mg/L polisaharidov. Je hladno stisnjena iz mesa notranjih listov rastline. Uporabljeni so zgolj ročno izbrani listi zrelih rastlin.

Je hladno obdelana in nefiltirana, da zagotovimo njeno maksimalno moč. Tik preden sok napolnimo ga kratko in hitro pasteriziramo in sicer tako, da ga le za 1 minuto segrejemo na 82 stopinj in takoj nato tudi ohladimo. Soku ni dodana voda, zato vsebuje visoko vsebnost polisaharidov.

Fushi Aloe vera ni filtrirana in ne vsebuje lateksa.

15,95 

Razprodano, kmalu na zalogi.

Opis

Aloe vera ekološki sok Fushi

Aloe Vera je rastlina, ki je izjemno bogata z nutrienti, vitamini in minerali. Poznana je po svojem pomirjujočem delovanju na naš prebavni sistem, zaradi pomlajevalnih lastnosti pa je v uporabi že tisoče let, saj nudi podporo telesu znotraj in zunaj. Blagodejne lastnosti aloe vere so prispevale k njeni izjemni priljubljenosti tudi v zdravilstvu.

Ekološko vzgojena aloe vera Fushi prihaja iz Mehike, je sveže stisnjena in vsebuje minimalno 1700mg/L polisaharidov. Je hladno stisnjena iz mesa notranjih listov rastline. Uporabljeni so zgolj ročno izbrani listi zrelih rastlin. Je hladno obdelana in nefiltirana, da zagotovimo njeno maksimalno moč. Tik preden sok napolnimo ga kratko in hitro pasteriziramo in sicer tako, da ga le za 1 minuto segrejemo na 82 stopinj in takoj nato tudi ohladimo. Soku ni dodana voda, zato vsebuje visoko vsebnost polisaharidov.

Aloe vera je zelo bogata s hranili in ima impresiven profil vitaminov in mineralov. Vsebuje vitamine B, C in E ter minerale kot so kacij, železo, magnezij in cink. Znana je po visoki vsebnosti aminokislin, ki jih naše telo nujno potrebuje za dobro zdravje in delovanje.

Fushi Aloe vera ni filtrirana in ne vsebuje lateksa. Aloe vera namreč vsebuje dve substanci, gel in lateks, in obe sestavini se uporabljata tudi v medicini. Aloe vera gel je čista, prozorna, gelasta substanca, ki jo najdemo v notranjem delu lista aloe vere. Aloe vera lateks pa se nahaja tik pod kožo listov te rastline in je rumene barve. Lateks aloe vere lahko povzroča probleme z ledvicami in prebavnim traktom. Znotraj lateksa aloe vere je aktivna sestavina antrakinon, ki deluje kot odvajalo.

Sok aloe vere je izjemno alkalen, zato je odličen za uravnavanje pH našega telesa. Za ohranjanje dobrega zdravja mora biti naša kri rahlo alkalna. Aloe vera je odlična tudi za naš prebavni sistem, saj pomirja prebavni trakt in celotni prebavni sistem. Vsebuje tudi encime, ki pomagajo razgraditi sladkorje in maščobe in s tem poskrbijo za dobro delovanje prebave. Uživanje aloe vere lahko spodbuja razrast in delovanje dobrih bakterij v našem prebavnem traktu, zmanjša nastanek kvasovk in uravnava odvajanje blata ter delovanje črevesja.

Aloe vera je znana tudi po ugodnem delovanju na imunski sistem. Encimi, ki se nahajajo v aloe veri se razgradijo v beljakovine, ki so gorivo za celice v našem telesu. Cink je pomemben mineral, ki se nahaja v aloe veri in zaradi tega se aloe vera priporoča tudi pri ljudeh, ki jim primanjkuje cink. To telesu pomaga v boju proti boleznim, pobijanju patogenih bakterij in zaščiti delovanje celičnih membran.

Sok aloe vere velja za enega najboljših čistilcev našega telesa. Je izjemno koristen in blagodejen za prebavo, želodčni stres in ulcerje.

Aloe vera je zelo blagodejna tudi za kožo. Ker je zelo vlažilna lahko pomaga pri zelo suhi koži, ki potrebuje vlaženje. V kozmetični industriji se aloe vera množično uporablja kot vlažilec v kremah, saj preprečuje, da bi se koža izsušila. Vlažilni efekti aloe vere delujejo od znotraj navzven. Če jo redno uživamo nam lahko pomaga do čvrste in mehke kože. Bogata je tudi z vitamini in antioksidanti, ki ščitijo kožo. Aloe vera vsebuje tudi sestavine, ki lahko pomagajo nevtralizirati učinke UV sevanj, poškodb kože in pomagajo preprečevati prezgodnje staranje kože. Aloe vera nam lahko pomaga tudi pri opeklinah, preko svoje močne negovalne in pomirjujoče aktivnosti na epitelnem nivoju kože, plasti celic, ki prekriva naše telo.

Aloe vera je znana tudi po svojem delovanju na akne. Vsebuje namreč hormone, ki delujejo protivnetno in pomagajo celiti rane. Kožo pomirja in zmanjša njeno vnetje ter obenem poskrbi za hitrejše celjenje ter nastanek novih celic in tako minimizira nastanek brazgotin.

V Ajurvedi se aloe vera učinkovito uporablja tudi pri kroničnih kožnih težavah, kot so luskavica, akne in ekcemi.

Aloe Vera je pomembna za:

  • Prebavni sistem in pomirjanje prebavnega trakta. Aloe Vera vsebuje encime, ki pomagajo razgraditi sladkorje in maščobe, za zagotovitev dobre prebave.
  • Sok aloe vere vsebuje pomembne vitamine in minerale, kot so vitamini skupine B, vitamin C in E ter folna kislina. Naš sok je bogat tudi z kalcijem, železom in magnezijem ter visoko vsebnostjo aminokislin, ki so esencialne za optimalno zdravje.
  • Sok aloe vere je izjemno vlažilen za kožo in lahko pomaga pri nekaterih kožnih težavah, ko je koža zelo suha in potrebuje vlago.
  • Aloe vera je bogata z antioksidanti in vitamini, ki lahko pomagajo zaščititi kožo. Aloe vera vsebuje sestavine, ki lahko pomagajo nevtralizirati učinke UV sevanja, poškodb kože in pomagajo zaščititi kožo pred prezgodnjim staranjem.
  • Sok aloe vere lahko regulira in uravna pH vašega telesa.

Uporaba:

Stekleničko pred uporabo pretresite. Po odprtju jo hranite v hladilniku in uporabite v 3 tednih od odprtja.

Zaužijte 3-5 žlic (50-90ml) soka aloe vere na dan ali po navodilih vašega zdravstvenega delavca. Sok aloe vere lahko dodate tudi v smutije, sadne sokove ali ga zaužijete samostojno.

Sok lahko uporabljate tudi tako, da ga naneste na kožo 2-4 krat na dan, da kožo rehidrirate in pomirite sončne opekline.

Sok je lahko motne barve in nastane lahko usedlina na dnu stekleničke. Med serijami se lahko spreminjata barva in videz soka aloe vere, saj gre za naravni izdelek.

Sestavine (deklaracija izdelka):

Aloe vera ekološki sok Fushi, 500 ml - deklaracija

Dobavitelj: ORIX, d.o.o., Vodnikova cesta 40, 1000 Ljubljana

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Aloe vera ekološki sok Fushi, 500 ml”