Košarica
0,00 €

Bio-Glukozamin + MSM krema v tubi Pharma Nord, 75 ml

Razprodano, kmalu na zalogi.

Bio-Glukozamin + MSM krema za nego telesa, rok, nog in stopal.

S podvojeno koncentracijo učinkovine glukozamin.

Zaradi sinergističnega delovanja so kremi dodani še metilsulfometan (MSM) ter ekstrakte bodeče lobodike, japonske mete in havajskega belega ingverja.

8,91 

Razprodano, kmalu na zalogi.

Opis

Bio-Glukozamin + MSM krema v tubi Pharma Nord, 75 ml | Bio-Glucosamine + MSM Cream

Bio-Glukozamin + MSM krema za nego telesa, rok, nog in stopal. S podvojeno koncentracijo učinkovine glukozamin.

Vsebuje učinkovino glukozaminov sulfat. Zaradi sinergističnega delovanja so kremi dodani še metilsulfometan ter ekstrakte bodeče lobodike, japonske mete in havajskega belega ingverja.

Metilsulfometan (MSM) je organski vir žvepla, ki je tudi naravno prisoten v kosteh, kolagenu in povezovalnih tkivih. MSM najdemo tudi v žitaricah, stročnicah, jajcih in rdečem mesu. MSM poveča vsrkavanje na kožo nanesenega glukozamina.

Izvorne sestavine izpolnjujejo zahteve regulative Evropske komisije. Krema je proizvedena po farmacevtskih standardih.

Navodila za uporabo: Na kožo nad sklepi jo nanašamo v tanki plasti. Uporabimo takšno količino kreme, da vidimo belino, ki nastane po nanosu. Kremo vtiramo s krožnimi gibi dva- do trikrat dnevno in toliko časa, da izgine bela barva kreme. Preprečiti stik z očmi.

Sestavine: aqua, glucosamine, dimethyl sulfone, menthol, mentha arvensis leaf extract*, ruscus aculeatus root extract, hedychium coronarium root extract, polydecene, glyceryl stearate, cetyl alchol, glycerin, peg-40 castor oil, alcohol, xanthan gum, methylparaben, propylparaben; *vsebuje d-limonen

aktivne učinkovine: glukozaminov sulfat, metil-sulfometan ter ekstrakti bodeče lobodike, japonske mete in havajskega belega ingverja

Opozorilo: Kreme ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli sestavino.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bio-Glukozamin + MSM krema v tubi Pharma Nord, 75 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…