Košarica
0,00 €

Naravno sladilo SugarSweet BROWNY (300x manj kalorij kot rjavi sladkor), 300g

Razprodano, kmalu na zalogi.

SugarSweet BROWNY je naraven nadomestek za rjavi sladkor. Ima samo 1,29kcal/100g kar je 300-krat manj kot jih ima običajni rjavi sladkor. Pripravljen je po unikatni recepturi tako, da pri pripravi jedi nadomesti rjavi sladkor brez opazne razlike glede okusa in teksture.
SUGARSWEET BROWNY je enako sladek, kot rjavi sladkor. SugarSweet BROWNY se pri uporabi obnaša enako kot sladkor v prahu. Zelo preprost za uporabo – uporabite ga lahko vsepovsod kjer sicer uporabljate sladkor.

9,90 

Razprodano, kmalu na zalogi.

Opis

SUGARSWEET BROWNY je naravni nadomestek rjavega sladkorja s samo 1,29kcal/100g ( 300-krat manj kalorij, kot rjavi sladkor). Ima enako moč sladkosti, okus in kristalno strukturo kot rjavi sladkor. Njegov okus po rjavem sladkorju izvira naravne arome jabolčnega ekstrakta.

SugarSweet BROWNY velja za “fit rjavi sladkor” saj v primerjavi s sladkimi sirupi (agavin, javor, rižev,..), medom in sladkorjem brez energijske vrednosti (0kcal), ker ne vsebuje ogljikovih hidratov iz glukoze ali fruktoze, ki se ob presežku shranjujejo v odvečno telesno maščobo.

Lastnosti in primer uporabe SugarSweet BROWNY:
– za vsakogar, ki iščete zdrav, naravno in brezkalorično nadomestilo sladkorja ter se želite izogniti uporabi umetnih sladil
– za osebe, ki zaradi zdravstvenih razlogov ne smejo uživati škrobnih ogljikovih hidratov ali sladkorja
– za sladke nizko-kalorične diete, ker je brez energijske vrednosti oz. nima kalorij ampak vseeno sladek
– za pripadnike zdravega in fit življenskega stila, ki želijo v svoji prehrani čimbolj omejiti uporabo sladkorja in prehrane izločiti umetna sladila ali agavin sirup, ki vsebuje visok procent fruktoze oz. sladkorje.
– za nizkokalorično, dieto brez ogljikovih hidratov, ketonsko in LCHF dieto.

Bistvene lastnosti SUGARSWEET BROWNY:
– ODLIČEN NADOMESTEK RJAVEGA SLADKORJA
– PRIPOROČAJO NUTRICIONISTI
– UNIKATNA RECEPTURA
– PREPROSTA UPORABA
– NIMA KALORIJ
– NIMA GLIKEMIČNE VREDNOSTI
– NARAVEN IZVOR, VEGAN
– BREZ GSO

SUGARSWEET JE SLOVENSKA IDEJA, saj je pripravljen po unikatni recepturi športnika in prehranskega poznavalca Peter Bukovnik-a.

UPORABA
SugarSweet (za brezkalorično in naravno sladkanje) lahko uporabite v vseh primerih, kjer bi sicer uporabili sladkor – sladkanje čajev, kave, peko peciv in slaščic,… SugarSweet lahko uporabljate tudi kot nadomestilo sladkorja pri izdelavi domačih marmelad in pripravo jedi z nižjo kalorično in glikemično vrednostjo v katerih lahko uživajo tudi osebe na dieti.

MOČ SLADKANJA: MOČ SLADKANJA: SugarSweet BROWNY ima enako sladkost kot rjavi sladkor. Torej za nadomestitev ene žlice sladkorja potrebujete eno žlico SugarSweet BROWNY-ja. V kolikor želite SugarSweet, ki nadomešča beli sladkor vam priporočamo SugarSweet 1:1, SugarSweet 1:1, SugarSweet 1:10 ali SugarSweet SOFT, ki nadomešča sladkor v prahu.

Vsi izdelki linije SugarSweet so brez ali z minimalno kalorijami,  brez alergenov, dodatkov preprostih sladkorjev, fruktoze ipd.

SugarSweet BROWNY je namizno sladilo na osnovi eritritola in steviol glikozidov.
Povprečna hranilna vrednost na 100g: Energijska vrednost 5,34kJ / 1,29kcal, ogljikovi hidrati 0 -od tega sladkorji 0 -polioli 99g, beljakovine 0<
Prekomerno uživanje lahko povzroča laksativne učinke.

Sestavine: eritritol, jabolčni ekstrakt in steviol glikozidi (naravni izvleček iz listov rastline stevia)

PROIZVAJALEC: Pozitivna sprememba doo, Šenčurska pot 29, 4208 Šenčur, [email protected]

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Naravno sladilo SugarSweet BROWNY (300x manj kalorij kot rjavi sladkor), 300g”

Morda vam bo prav tako všeč…