Košarica
0,00 €

Naravno sladilo SunStevia Premium 250x slajše kot sladkor, 25g (krajši rok 31.8.2024)

Na zalogi

SunStevia Premium je 100% izvleček (ekstrakt)  iz rastline stevija, brez pridodanih zmesi ali umetnih dodatkov.  Izvleček oz. sladki prah ima 60% delež Reb-A in 40% ostalih izvlečkov iz stevije. Reb-A je najkakovostnejši izvleček in najslajši izvleček iz rastline stevije.

Premium je 250x slajši kot navadni sladkor z rahlim in prijetnim okusom po rastlini steviji. Premium je visoko kakovostno in kvalitetno naravno sladilo iz stevie.

SunStevia Premium 1g = 250g sladkorja
Ena merica Premium = 8 žličk sladkorja (cca.30g sladkorja) .

Neto količina 25g = 400 sladkanj (cca.3mesece).
Priložena merica za lažje doziranje!

Vsebina 25g SunStevia Premium nadomesti cca. 6kg sladkorja, kar je cenovno ugodneje in predvsem veliko bolj zdravo.

Bistvene lastnosti SunStevia Elite in Premium:
GLIKEMIČNI INDEKS 0 ( GI 0 )
*primerno za diabetike tip I in II
BREZ KALORIJ: 0kJ (kCal)
GMO FREE STEVIA
BREZ PESTICIDOV
PRILOŽENA MERICA

SunStevia Elite in Premium sta pridobljena z metodo brez kemikalij in umetnih solventov (CSF FREE).

Uporaba:  ¼  – ½  merice uporabite za naravno sladkanje hrane, sadno-zelenjavnih napitkov (smoothie), pijače, čajev,… Pri pripravi jedi sladilo raztopite v vodi in ga primešajte ostalim sestavinam.

KUPCI POZOR:Pri nakupu sladil iz stevije je vedno smotrno preveriti koliko deleža Reb-A vsebuje sladilo in iz katerega dela rastline je izvleček pridobljen, ker to bistveno vpliva na kvaliteto izvlečka. —> več v rubriki Podrobnosti in v SunStevia standardi in regulative.

Original price was: 11,90 €.Current price is: 9,52 €.

Opis

Naravno sladila SunStevia  in naravno-brezkalorično sladilo  SugarSweet  so primerni za vse, ki iščejo prvovrstno sladilo,  kot izvleček iz rastline stevia. SunStevia in SugarSweet so primerni za vse, ki prisegajo na zdrav in naraven način prehranjevanja, osebe ki prakticirajo diete s kalorično omejitvijo, nizko-hidratno dieto,

Lastnosti naravnih stevija sladil SunStevia, ki vsebujejo izključno sladki izvleček iz listov rastline stevija :
– odličen nadomestek za umetna sladila
– 0 kalorij (primerno za hujšanje)
– 0 glikemičnega indeksa (primerno za diabetike)
– 100% rastlinski izvor in naravno,brez umetnih dodatkov
– brez GSO
– 100% beli sladki prah, brez primesi
– pridobljena z metodo brez kemikalij in umetnih solventov (CSF FREE)
– brez kakršnih koli (pri)dodatkov
– vegan

SunStevia naravno sladilo s 100% stevijo  lahko uporabljamo in pridodajmo v vsako hrano ali pijačo, ki jo želimo zasladiti in uživati v intenzivnejšem sladkem okusu brez skrbi glede kalorij, umetnih dodatkov, glikemičnega indeksa,…

SunStevia naravna sladila so primerna za vegetarijance in vegance, saj je iz popolnoma rastlinskih virov ter alergene osebe, saj so sladila brez soli, kvasa, pšenice, glutena, soje, mleka, jajc, lupinarjev in  konzervansov, umetnih arom in barvil.

KUPCI POZOR: Mnoga podjetja želijo na račun (ne)kvalitete produkta privarčevati, zato previdnost pri nakupu stevija sladila ni odveč !

Pri nakupu sladil iz stevije je vedno smotrno preveriti koliko deleža Reb-A vsebuje sladilo in iz katerega dela rastline je izvleček pridobljen, ker to bistveno vpliva na kvaliteto izvlečka, saj je Reb-A najdražji in najkvalitetnejši izvleček.. Na produktih stevija sladil je velikokrat navedeno le to, da sladilo vsebuje steviol glikozide, brez navedbe koliko procentov Reb-A je dejansko vsebovano v sladilu in iz katerega dela rastline stevije je izvleček (beli prah) pridobljen.

Najkvalitetnejši izvlečki so pridobljeni iz lista rastline stevija in vsebuje visok delež Reb-A (nad 60%). Najkvalitetnejši izvlečki imajo več kot 97% Reb-A t.j. SunStevia Elite.

Naravno sladilo SunStevia Premium in Elite je pridobljen iz lista rastline stevije, metoda testiranja kakovosti je opravljena po najvišjih standardih, ki jih določuje Skupni strokovni živilski odbor (JECFA), kar kupcu in uporabniku zagotavlja prvovrstno kvaliteto sestavin in verodostojne podatke o količinah izvlečkov (predvsem izvlečka Reb-A).

SESTAVA : steviol glikozidi (naravni izvleček iz rastline stevia s 60% Reb-A)

Proizvajalec: Pozitivna sprememba doo, Šenčurska pot 29, 4208 Šenčur, [email protected]

Dodatne informacije

Količina

25g, 10g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Naravno sladilo SunStevia Premium 250x slajše kot sladkor, 25g (krajši rok 31.8.2024)”