Košarica
0,00 €

Natural Earth Camu Camu, 100 g

Na zalogi

Najboljša zaščita pred virusi je močan imunski sistem. Okrepite ga s sadežem camu camu, ki ima največjo vsebnost vitamina C na svetu. Vsebuje tudi antioksidante, minerale in druge vitamine. Zaradi odličnega okusa je primeren za vso družino.

Camu camu je vrsta grmičevja, ki raste v poplavnih območjih deževnega gozda, ob nabrežjih reke Amazonke.

16,90 

Na zalogi

Količinski popust:
Polna cena 1-2 izdelka16,90 € / kos
-5% 3-4 izdelki16,06 € / kos
-10% 5 ali več15,21 € / kos

Opis

Camu camu (Mycaria dubia), majhen sadež iz amazonskega deževnega gozda v Peruju, vsebuje kar 20 odstotkov vitamina C, kar je več kot katerakoli druga človeku poznana rastlina. (Za primerjavo: limona ga vsebuje tridesetkrat manj.)

Vitamin C krepi imunski sistem, prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanostiščiti celice pred oksidativnim stresom, prispeva k izdelovanju kolagena in izboljšuje absorpcijo železa.

Camu camu pa ne odlikujejo samo visoke vrednosti vitamina C, temveč je ta sadež izjemno bogat še z drugimi antioksidantiaminokislinamibioflavonoidi ter raličnimi vitamini in minerali, zato je odličen vir hranilnih snovi, ki so pomembne za človeški organizem.

Camu camu znamke Natural Earth vsebuje izključno v divjini nabranenaravno posušene in v prah zmlete sadeže camu camu. Ti rastejo v težko dostopnih poplavnih območjih perujskega deževnega pragozda in v nasprotju z umetno gojenimi sadeži ohranijo količine in razmerja naravnih snovi.

Deklaracija:

Natural Earth Camu Camu 100 g - deklaracija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Natural Earth Camu Camu, 100 g”