Košarica
0,00 €

Uporaba izdelkov SunStevia in SugarSweet

Uporaba izdelkov SunStevia in SugarSweet

Uporaba izdelkov SunStevia in SugarSweet je skoraj neomejena.

SunStevia – 100% stevia in SugarSweet sta naravni sladili brez kalorij, ki jih uporabljamo in dodamo v vsako hrano ali pijačo, ki jo želimo naravno sladkati in uživati v intenzivnejšem sladkem okusu brez skrbi glede kalorij, umetnih dodatkov, glikemičnega indeksa, kandide, kariesa, debelosti, nepotrebne obremenitve organizma…

Z naravnimi sladili SunStevia in SugarSweet lahko sladkamo najrazličnejše jedi:

–       naravne zelenjavne in sadne sokove (limonade, sokove iz grenivk…);
–       smoothije iz sadja in zelenjave;
–       čaj in kavo;
–       peciva in sladice (torte, potice, palačinke, piškote, kremne rezine, jabolčne zavitke, štruklje…);
–       kosmiče, sport mueslije;
–       sladoled, jogurte, stepeno smetano;
–       marmelade;
–       brezalkoholne pijače – pijače iz sadja, koktajle, nektarje, koncentrate;
–       alkoholne pijače – domače likerje in alkoholne koktajle.

SugarSweet je po strukturi in okusu enak sladkorju, vendar ne vsebuje kalorij in nima glikemičnega indeksa.

Glavna razlika med izdelki SunStevia in SugarSweet je naslednja: SugarSweet je idealen nadomestek navadnemu sladkorju, SunStevia pa je idealna in naravna alternativa umetnim sladilom. Obe sta brezkalorični naravni sladili.

SugarSweet ima poleg okusa in strukture tudi enake “tehnične lastnosti” kot sladkor – termično obstojnost, ohranja vlago, je veziven in jedem naredi trdno strukturo, zato je primeren za sladkanje jedi, kuho ali peko brez kalorij, brez glikemične vrednosti in pripravo slaščic, v katerih lahko uživajo tudi bolniki s sladkorno boleznijo (diabetesom) in kandido.

SugarSweet vam omogoča, da vaša peciva, kolači, marmelade, pudingi, smoothiji, torte in piškoti pripravite na zdrav in manj kaloričen način.

SugarSweet lahko uporabljate kjerkoli, kjer bi sicer uporabljali sladkor, le da se sedaj lahko sladkate brez slabe vesti, brez skrbi glede kariesa, hiperglikemije ali hipoglikemije…

SugarSweet ima tudi veliko tehnoloških lastnosti, ki so pomembne v raznovrstnih živilih, od sladkornih izdelkov do mlečnih izdelkov – funkcionalne lastnosti kot ojačevalci arome, nosilci, sredstva za ohranjanje vlage, stabilizatorji, sredstva za zgostitev (gostila), sredstva za povečanje prostornine in sredstva proti sprijemanju.

SugarSweet vam omogoča, da vaša peciva, kolači, marmelade, pudingi, smoothiji, torte in piškoti pripravite na zdrav in manj kaloričen način. SugarSweet je sladek brez sladkorja. Poskusite ga, ne bo vam žal!

Naravno sladilo Stevija SugarSweet
Nazaj
Kakavovo maslo – dokaz kakovosti čokolade
Naprej
Rastlina stevija: Kaj je stevija in kako se uporablja