Košarica
0,00 €

Dr. Mercola H2 Molekularni vodik, 30 tablet / 90 tablet

Na zalogi

H2 Molekularni Vodik deluje kot antioksidant.

Vodik je najmanjša molekula v vesolju in lahko vstopi v vsako tkivo telesa, vključno z možgani in deli celic, kot so mitohondriji ali jedro celice.

Tablete izdelka H2 Molekularni Vodik z uporabo posebne tehnologije ustvarjajo visoke koncentracije H2, ki znašajo do 8 ppm molekularnega vodika v vodi.

Kot prenašalec je uporabljen magnezij, ki ga vsaka tableta vsebuje približno 80 mg. Izdelek tako nudi tudi preskrbo z magnezijem, ki ima številne pozitivne učinke na telo.

39,99 89,99 

Količinski popust:
Polna cena 1-2 izdelka / kos
-5% 3-4 izdelki / kos
-10% 5 ali več / kos

Opis

Dr. Mercola Molekularni vodik | H2 Molecular Hydrogen, prehransko dopolnilo

H2 Molekularni Vodik je molekularni vodik, ki deluje kot antioksidant.

Oksidativnemu stresu se ni mogoče izogniti. Je naraven proces, ki poteka v naših celicah. Ko se v vsakdanjem življenju nakopičijo stresorji, kot so na primer onesnaženje ali predelana hrana, pride do pojava oksidativnega stresa, ko prosti radikali lahko poškodujejo celice in pospešijo njihovo staranje.

Vodik je najmanjša molekula v vesolju in lahko vstopi v vsako tkivo telesa, vključno z možgani in deli celic, kot so mitohondriji ali jedro celice. Četudi obstajajo različni načini, kako vnašati vodik v telo, je pitje z molekularnim vodikom bogate vode zelo učinkovit in najenostavnejši.

Večina vodikovih tablet in naprav ustvarja pretežno nizke koncentracije H2, ki znašajo samo 1–2 ppm (delcev na milijon), tablete pa morajo biti uporabljene v zaprti posodi saj v obratnem primeru učinkovitost občutno upade.

Tablete izdelka H2 Molekularni Vodik z uporabo posebne tehnologije ustvarjajo veliko višje koncentracije, ki znašajo do 8 ppm molekularnega vodika v vodi. To pa dosežejo v odprti posodi (kozarcu ali flaši), ne da bi bilo treba le-to zapreti z zamaškom ali pokrovom.

Tableto H2 Molekularni Vodik preprosto dajte v kozarec vode na sobni temperaturi.
Potrebnih je samo 90 sekund, da se tableta raztopi in v vodi ustvari visoko koncentracijo molekularnega vodika, kar daje vodi antioksidantske lastnosti. Priporočeno je, da vso vodo popijemo v roku ene minute. Najvišje koncentracije vodika so namreč izmerjene takoj po tem, ko se tableta raztopi.

Najvišjo učinkovitost dosežemo če tableto raztopimo v cca. pol litra vode (480 ml), lahko pa izdelek uporabimo tudi v manjši količini vode.

H2 Molekularni Vodik kot prenašalca uporablja posebno čist osnovni magnezij, ki ga vsaka tableta vsebuje približno 80 mg. Izdelek tako nudi tudi preskrbo z magnezijem, ki ima številne pozitivne učinke na telo.

Priporočena uporaba:

Doziranje za odraslo osebo: 1 tableto dnevno raztopimo v kozarcu vode. Za optimalno učinkovitost je priporočena količina vode cca. pol litra (480 ml). Lahko pa uporabimo tudi manjšo količino vode. Ko se tableta raztopi, vodo popijemo v čim krajšem času – najbolje v roku ene minute. Tablete ne zaužijemo direktno, temveč jo vedno raztopimo v vodi.

Pri obolenjih oz. če uživate zdravila, se je pred uporabo H2 Molekularni Vodik (kot pri vsakem prehranskem dodatku), potrebno posvetovati z zdravnikom. Prav tako to velja za primer nosečnosti ali v primeru dojenja. Ne prekoračiti dnevno priporočenih količin. H2 Molekularni Vodik je prehransko dopolnilo in ni nadomestilo za zdravo uravnoteženo prehrano.

Sestavine:

Sestava H2 Molekularni Vodik – 1 odmerek (1 tableta):
Magnezij:  80 mg / 19% PDV
Druge sestavine: Dekstroza, jabolčna kislina, l-vinska kislina, adipinska kislina.

Proizvedeno v ZDA.
Uvoznik: Institut.O d.o.o., Koper, Slovenija