Košarica
0,00 €

Probiotiki dnevna simbioza ProCare Viridian, 30 kapsul

Na zalogi

Simbiotična mešanica PROCARE je mešanica štirih sevov probiotičnih bakterij Lactobacillov in Bifidobakterij, ki so po svetu uporabljeni že več kot 15 let.

Vsak sev je bil izbran preko edinstvenega procesa, namenjenega identifikaciji najmočnejših in najbolj klinično učinkovitih probiotičnih sevov in je eden najbolj preučevanih več-sevnih probiotikov na svetu.

Simbiotična mešanica ProCare zagotavlja 12.5 miljard živih, dobrih bakterij na kapsulo.

28,94 

Na zalogi

Opis

Probiotiki dnevna simbioza ProCare je mešanica 4 sevov probiotičnih bakterij Lactobacillov in Bifidobakterij, ki so po svetu uporabljeni že več kot 15 let.

Vsak sev je bil izbran preko edinstvenega procesa, namenjenega identifikaciji najmočnejših in najbolj klinično učinkovitih probiotičnih sevov in je eden najbolj preučevanih več sevnih probiotikov na svetu. Simbiotična mešanica ProCare zagotavlja 12.5 miljard živih, dobrih bakterij na kapsulo.

Človeško črevesje, mikrobiota, je dom ogromne populacije bakterij. Več kot 100 trilijonov bakterij naseljuje človeško črevesje, kar je 10 x več od števila celic v našem telesu. Zaradi velikosti in pomembnosti črevesnih bakterij, lahko to populacijo mikrobiote gledamo tudi kot bakterijski organ, velikosti naših jeter in prav tako, če ne še bolj, pomembnega.

V črevesju se nahaja okoli 400 vrst bakterij, vključno z Bacteroides, Lactobacillus, Clostridium, Fusobacterium, Bifidobacterium, Eubacterium in Peptostreptococcus. Črevesne bakterije, ugotovljene kot ustrezne sestavine v prehranskih dopolnilih, vključujejo Bifidobakterije in Lactobacillus vrste. Ključnega pomena za zdravje ljudi je, da se ohranja ravnotežje med temi vrstami.

Viridian čistost:

Izdelek Probiotiki dnevna simbioza ProCare Viridian ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. 100% aktivne sestavine. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.

Deklaracija:

Morda vam bo prav tako všeč…