Košarica
0,00 €

Naročanje izdelkov

Izdelke naročate s klikom na gumb ‘Dodaj v košarico’. Ko ste v košarico nabrali vse želene izdelke, kliknete na gumb ‘Nadaljujte na zaključek nakupa’, kjer izberete način plačila.

Zavrnitev naročila

Spletna trgovina Nutriholis.si lahko zavrne naročilo, za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji in s podatki, s katerimi razpolaga, ne more izvesti.

Način plačila

Pri spletnem nakupovanju ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
– plačilo po povzetju;
– plačilo po predračunu (z nakazilom na račun podjetja);
– plačilo preko PayPal-a oziroma plačilne kartice.

V paketu z naročenimi izdelki boste prejeli račun z jasno navedenimi stroški nakupa. Obvestilo o možnosti odstopa od pogodbe ter način vračila blaga sta natančneje obrazložena v Pogojih poslovanja pod naslovom ‘Vračilo blaga’.

Ko plačate, je vaše naročilo sprejeto in na svoj elektronski naslov, ki ste ga vnesli ob registraciji, boste prejeli avtomatsko obvestilo s podatki o opravljenem nakupu. Stanje svojega naročila lahko spremljate na strani ‘Moj račun’, kjer lahko tudi urejate podatke.

Cene izdelkov in veljavnost ponudbe

Vse cene v spletni trgovini Nutriholis.si so v evrih, vključujejo DDV in veljajo od 14.2.2012.
Cene so nepreklicne in veljajo na dan in uro potrditve naročila. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Roki veljavnosti akcijskih ponudb veljajo do navedenega datuma oz. do preklica. Popusti se ne seštevajo. Ponudba velja do preklica.

Cene ne vključujejo stroškov dostave blaga.