Košarica
0,00 €

Pester svet sladic

Svet sladic, ki jih lahko pripravimo je zagotovo pester. Se strinjate? Možnosti priprave sladic obstaja pravzaprav že neskončno. Vsem pa je skupno, da gre za nezdrave razvade in predvsem razvade, ki nam v življenje prinašajo nepotrebne kalorije, ki vplivajo na našo težo, postavo ter seveda na naše splošno slabo počutje. Sladice so seveda polne sladkorja, ki pa je seveda prav tisti, ki je odgovoren za kopičenje naših kilogramov, centimetrov in slabega počutja ali celo načenjanja zdravja. Zaradi vse večje osveščenosti ljudi, se vse več ljudi odloča, da se sladkim stvarem, sladicam in podobno vse več odrekajo ali celo odpovejo popolnoma. Tukaj seveda nastane problem, saj telo, ki je bilo več let navajeno na sladkosti kljub vsemu zahteva sladkor. Ljudje potrebo po sladkorju in pomanjkanje opisujejo kot slabo počutje, vrtoglavice ter seveda nenehno željo po sladkem. Ker pa se želijo temu odpovedati trpijo pomanjkanje sladkorja in se le temu vsakodnevno odpovedujejo. Ljudje iščejo rešitve v raznih nadomestkih, ki so sladkani na ne naraven način, s katerimi pa si prevečkrat naredijo več škode kot koristi. Pa se je res potrebno odpovedovati celo življenje sladkarijam? Res ni nadomestkov, ki bi bili naravni in ne škodljivi? Imamo super novico, saj smo sami odkrili čudovite proizvode, ki vam dajo več kot le to, da potešite svojo potrebo po sladkanju.

Naši SugarSweet naravni nadomestki sladkorja so idealna rešitev, ki vam lahko da več kot klasični sladkor in vam lahko omogoči lažjo in predvsem bolj uspešno dieto. SugarSweet sladkorčki so namreč nadomestki sladkorja, ki so izdelani iz stevije in eritritola. Kar pomeni na popolnoma naraven način, lahko nadomestite klasični sladkor, ki je tako zelo škodljiv in nevaren za vaše zdravje. Zraven vsega, pa SugarSweet ne hrani gljivic kandide, kar pomeni da je prijazen tudi do vašega želodca. Ne povzroča kariesa, to pomeni, da je prijazen tudi do vaših zob in ustne votline. Je pravzaprav idealna rešitev za sladkanje na dieti in v vsakdanjem življenju, ki ga seveda vsi želimo živeti zdravo.

Kaj pa čokolada boste rekli? Kako se lahko sploh sladkamo z čokolado? Čokolada s stevijo – brez nepotrebnih kalorij, bi bila idealna rešitev kajne? Hm, morda pa imamo tudi tukaj kakšno rešitev. Cavalier izdelki, ki jih lahko najedete v naši trgovini nutriholis.si so namreč sladkani s stevijo in ker vam želimo ponuditi več kot zgolj klasično čokolado, je v Cavalier naboru izdelkov zelo pester izbor. Bonboniere, polnjene čokolade, čokoladne kapljice, lešnikov namaz – ogromno izbire, več kot le čokoladnih stvari.

Vsi izdelki pa so seveda super združljivi – s pomočjo SugarSweet in Cavalier izdelkov lahko pričarate prave kreacije sladic, za katere pa ne bo nihče ugotovil, da niso pripravljene zgolj iz klasičnega sladkorja. SugarSweet sladkorčki se namreč po okusu ne razlikujejo od klasičnega sladkorja, kot ste morda vajeni pri drugih brezkaloričnih nadomestkih sladkorja. SugarSweet je po okusu identičen ali celo boljši kot klasični sladkor. Za Cavalier izdelke, mnogi, ki jih uporabljajo pravijo, da so Cavalier čokoladni izdelki celo boljši od klasični čokolad, ki so polne nezdravega sladkorja. Naš lešnikov namaz pa prekaša po okusu skoraj vse čokoladne namaze.

Torej v kolikor iščete rešitev za sladkanje pri zdravem načinu življenja ali na dieto sta SugarSweet in Cavalier prava in odlična izbira za vas. Pester izbor, odlični okusi – vse to je več kot le sladkanje. Je sladkanje v zdravem načinu življenja, ki le tega ne ovira in ga ne postavlja pod vprašaj. Izberite najboljše zase – izberite Cavalier in SugarSweet.

Uncategorized
Nazaj
Eritritol – ni samo povprečni nadomestek sladkorja
Naprej
Inovativnost v sladkanju

Warning: Undefined variable $term in /home/nutriholis/nutriholis.si/wp-content/themes/woondershop-pt-child/inc/woocommerce.php on line 58