Košarica
0,00 €

Dvig krvnega sladkorja – Dvig apetita

Ker inzulinski sistem deluje hitro, pride v kratkem času po zaužitju živil z višjim GI do nenadnega znižanja krvnega sladkorja, kar ima za posledico občutek lakote.

*Vsakodnevno uživanje hrane z visokim glikemičnim indeksom negativno vpliva na uravnovešenost hormonskega sistema in tako vpliva na neuravnovešeno izločanje hormonov. Prav tako pa sunkovito izločanje hormona inzulina obremenjuje trebušno slinovko, ki proizvaja hormon inzulin. Konstantno obremenjevanje trebušne slinavke v kombinaciji z nezdravim načinom življenja sta lahko razloga za različne bolezni trebušne slinavke.

Sladkor ima zelo visok glikemični indeks cca.70 zaradi česar ima lahko močan vpliv na nihanje krvnega sladkorja. Naš SugarSweet nima glikemične vrednosti in zato ne vpliva na nihanje krvnega sladkorja, niti na trebušno slinavko (ker ne rabi izločati inzulina). SugarSweet je zdrava, naravna in brezkalorična zamenjava sladkorja.

Uživanje hrane/pijače, ki vsebuje SugarSweet namesto sladkorja prispeva k ohranjanju mineralizacije zob.
Uživanje hrane/pijače, ki vsebuje SugarSweet namesto sladkorja povzroči manjši porast ravni glukoze v krvi po zaužitju v primerjavi s hrano/pijačo, ki vsebuje sladkor.
SugarSweet se lahko sladkate zdravo in naravno.

 

Uncategorized
Nazaj
Imunska odpornost
Naprej
Vroča čokolada greh, razvada ali zdravilo?