Košarica
0,00 €

Mikrobiom-Intercell probiotik, 30 kapsul/90 kapsul

Na zalogi

Mikrobiom-Intercell probiotik je edinstven koncentrat bioaktivnih bakterijskih kultur, ki upošteva raznolikost naravne črevesne flore.

Zelo širok spekter kar 33 med seboj dopolnjujočih se bakterijskih sevov, ki se lahko uspešno naselijo v tankem in debelem črevesju.
15 milijard kolonijskih enot na kapsulo predstavlja optimalno koncentracijo za vsakodnevno preskrbo.
Izbor sevov in njihova koncentracija v izdelku temeljita na najnovejših znanstvenih spoznanjih in še posebej upošteva raznolikost naravne črevesne flore.
Inovativen postopek mikrokapsuliranja zagotavlja, da so črevesne bakterije stabilne ves čas shranjevanja.
Z dodano naravno vlaknino inulin, ki je hranilo za črevesne bakterije.
Brez glutena, brez laktoze, brez dodanega sladkorja, brez arom in konzervansov, vegansko.

29,90 59,90 

Količinski popust:
Polna cena 1-2 izdelka / kos
-5% 3-4 izdelki / kos
-10% 5 ali več / kos

Opis

Mikrobiom-Intercell probiotik

Mikrobiom-Intercell je edinstven koncentrat bioaktivnih bakterijskih kultur, ki se med seboj dopolnjujejo glede na njihovo vlogo v določenem delu črevesja. Izbor sevov in njihova koncentracija v izdelku temeljita na najnovejših znanstvenih spoznanjih.

V izdelku Mikrobiom-Intercell se tako nahaja zelo širok spekter kar 33 med seboj dopolnjujočih se bakterijskih sevov iz 6 glavnih rodov in 19 bakterijskih vrst.

Na takšen način še posebej upoštevamo raznolikost naravne črevesne flore. Pri izbiri bakterijskih sevov se je upoštevala tako njihova naravna vrstna pestrost kot tudi razmere v posameznem delu črevesja. Mikrobiom-Intercell tako nudi celovito oskrbo z naravnimi, fiziološkimi bakterijskimi kulturami.

Mikrobiom-Intercell je odličen izdelek za vsakodnevno preskrbo, saj vsebuje kar 15 milijard kolonijskih enot na kapsulo.

Izdelku je dodan tudi inulin, naravna balastna snov iz cikorije. Inulin služi kot hranilna snov za črevesne bakterije in je kot tak nepogrešljiv spremljevalec mikrobioma.

Mikrokapsuliranje:

Bakterijske kulture so živa bitja z aktivno presnovo, zato se med dolgotrajnim shranjevanjem lahko pojavi znižanje aktivnosti ali koncentracije vsebovanih mikroorganizmov. Bakterijske kulture, ki se nahajajo v izdelku Mikrobiom-Intercell, so mikrokapsulirane po inovativnem postopku, kar omogoča, da koncentracija bakterijskih kultur ostane visoka ves čas shranjevanja vse do zaužitja.

Mikrokapsuliranje zagotavlja ovojem bakterijskih celic dodatno trdnost, zato ostaja njihova koncentracija tekom shranjevanja praktično nespremenjena. Mikrobiom-Intercell® je zato stabilen, kakovosten in varen izdelek, kar je pri aktivnih mikroorganizmih še posebej pomembno.

Uporaba in priporočeno odmerjanje:

1 – 2 x dnevno, 1 kapsula ob ali po obroku, z zadostno količino vode. Priporočamo, da Mikrobiom-Intercell jemljete vsaj tri mesece, primeren je tudi za dolgotrajno uživanje.

Ne marate kapsul? Ni problema! Vse bakterijske kulture v Mikrobiomu-Intercell so že po naravi obstojne v želodčni kislini (3 ure v pH, ki je višji od 3). Kar pomeni, da tudi brez rastlinske kapsule preživijo prehod skozi želodčno kislino v črevesje. Zato lahko kapsulo tudi odpremo in zaužijemo samo vsebino – po obroku in z zadostno količino vode.

Sestavine:

Bakterijske kulture, inulin, krompirjev škrob, rastlinska kapsula iz hidroksipropil metil celuloze (HPMC), antioksidacijsko sredstvo: askorbinska kislina, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin.

Inulin: 50 mg

Ena kapsula vsebuje:

Bakterijske kulture: 15 milijard (15×109) kolonijskih enot

1. Bifidobakterium longum IN-1 12. Lactobacillus brevis IN-1 23. Lactobacillus plantarum IN-2
2. Bifidobakterium longum IN-2 13. Lactobacillus bulgaricus IN-1 24. Lactobacillus reuteri IN-1
3. Bifidobakterium bifidum IN-1 14. Lactobacillus casei IN-1 25. Lactobacillus rhamnosus IN-1
4. Bifidobakterium bifidum IN-2 15. Lactobacillus casei IN-2 26. Lactobacillus rhamnosus IN-2
5. Bifidobakterium breve IN-1 16. Lactobacillus fermentum IN-1 27. Lactobacillus rhamnosus IN-3
6. Bifidobakterium breve IN-2 17. Lactobacillus helveticus IN-1 28. Lactobacillus rhamnosus IN-4
7. Bifidobakterium lactis IN-1 18. Lactobacillus helveticus IN-2 29. Lactobacillus rhamnosus IN-5
8. Bifidobakterium lactis IN-2 19. Lactobacillus helveticus IN-3 30. Lactobacillus salivarius IN-1
9. Enterococcus faecium IN-1 20. Lactobacillus paracasei IN-1 31. Lactococcus lactis IN-1
10. Lactobacillus acidophilus IN-1 21. Lactobacillus paracasei IN-2 32. Propionbacterium freudenreichii IN-1
11. Lactobacillus acidophilus IN-2 22. Lactobacillus plantarum IN-1 33. Streptococcus thermophilus IN-1

Mikrobiom-Intercell ne vsebuje:

Glutena, kvasa, laktoze, mlečnih beljakovin, soje, arom, barvil, sladil, glazirnih sredstev in gensko spremenjenih organizmov.
Izdelek je primeren za alergike, diabetike in ljudi s celiakijo. Izdelek ne vsebuje sestavin živalskega izvora in je zato primeren tudi za vegetarijance in vegane.

Shranjevanje:

Hranite v hladnem in suhem prostoru (do 25°C). Izdelka ne izpostavljajte vročini ali direktni sončni svetlobi. Pri shranjevanju, daljšem od treh mesecev, se priporoča hranjenje v hladilniku.

Opozorilo: 

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Neto količina: 30 kapsul/90 kapsul

Proizvajalec: InterCell Pharma, Altlaufstraße 42, 85635 Höhenkirchen-Siegertsbrunn, Nemčija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mikrobiom-Intercell probiotik, 30 kapsul/90 kapsul”

Morda vam bo prav tako všeč…