Košarica
0,00 €

Biostile Tekoči prebiotiki – Liquid Prebiotics, 1 L

Na zalogi

Prehransko dopolnilo v obliki soka, ki vsebuje naravne prebiotike arabinogalaktan, inulin in betaglukan za ravnovesje dobrih bakterij in zdrave prebave.

Primerno tudi za otroke po 3. letu starosti
Prijetnega okusa
Ne vsebuje alergenov

Izkoristite tudi ekskluzivno brezplačno analizo celotnega telesa s pomočjo elektromagnetnih valov.
Pokličite 069 697 236 in rezervirajte svoj termin.

28,90 

Na zalogi

Količinski popust:
Polna cena 1-2 izdelka28,90 € / kos
-5% 3-4 izdelki27,46 € / kos
-10% 5 ali več26,01 € / kos

Opis

Prehransko dopolnilo v obliki soka, ki vsebuje naravne prebiotike arabinogalaktan, inulin in betaglukan.

Primerno tudi za otroke po 3. letu starosti
Prijetnega okusa
Ne vsebuje alergenov

Kaj so prebiotiki in zakaj jih potrebujemo?

Prebiotiki so sestavni del hrane. Gre za ogljikove hidrate, pretežno vlaknine, ki niso prebavljive in jih ne morejo razgraditi prebavni encimi. V črevesju jih razgradijo probiotične bakterije. Predstavljajo torej hrano za koristne mikroorganizme, ki se nahajajo v našem črevesju in tvorijo mikrobiom.

Prebiotiki v izdelku Liquid Prebiotics

Macesen

Arabinogalaktan se v manjših količinah nahaja v številnih rastlinah in zeliščih, v večjih količinah pa ga najdemo v macesnu (Larix laricina in Larix occidentalis). Je biopolimer, sestavljen iz monosaharidov arabinoze in galaktoze. V naravi, zlasti v rastlinah, je glavna sestavina številnih naravnih gum. Macesnov arabinogalaktan velja za vlaknino, ki fermentira v črevesju. Deluje prebiotično in bifidogeno ter prispeva k urejenosti črevesjaa.

a EFSA Botanical claim on hold No. 1442

Cikorija - korenina

Inulin je polisaharid in v rastlinah predstavlja obliko rezervnih hranil. Inulin v izdelku Liquid Prebiotics je pridobljen iz korenin cikorije (Cichorium intybus). Izvleček korenine cikorije spodbuja tvorbo prebavnih tekočin in peristaltiko prebavil. Poleg diete lahko pomaga tudi pri izgubi težeb in izboljša delovanje srcac.

b EFSA Botanical claim on hold No. 2702
c EFSA Botanical claim on hold No. 2416

Kvas

Beta-glukani so polisaharidi, ki se nahajajo v različnih vrstah gob, žit (oves, ječmen) in v navadnem pekovskem kvasu (Saccharomyces cerevisiae).

Navodila za uporabo in priporočen odmerek:

dvakrat na dan po 20 mL (2×20 mL); 20 mL pripravka razredčite v 100 mL mlačne vode ter zaužijte pol ure pred zajtrkom in pol ure pred večerjo. Pred uporabo pretresti.

Sestavine: 
Arabinogalaktan iz macesnov (Larix laricina in Larix occidentalis), inulin iz korenin cikorije (Cichorium intybus), beta-glukani iz celične stene pekovske kvasovke (Saccharomyces cerevisiae), sladilo rebaudozid A (iz Stevia rebaudiana), koruzni maltodekstrin, naravna aroma pomaranče, citronska kislina, konzervans (kalijev sorbat).

Priporočen dnevni odmerek (40 mL) vsebuje:

Sestavina Količina Delež PDV
Arabinogalaktan 700 mg n.d.
Inulin 700 mg n.d.
Beta-glukani 30 mg n.d.

Priporočen dnevni vnos, glede na Uredbo (EU) št. 1169/2011, n.d.-ni določen

Vsebina: 1 L

Opozorila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Prehransko dopolnilo shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo.

Dobavitelj: Biovis d.o.o., Komen 129a, 6223 Komen

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Biostile Tekoči prebiotiki – Liquid Prebiotics, 1 L”